Επιστολή του Αντιδημάρχου Δωρίδος Σταύρου Πολίτη προς τον Δήμαρχο Γιώργο Καπεντζώνη και τον Πρόεδρο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Δωρίδος

Θέμα: Γνωστοποίηση παραίτησης –ανεξαρτητοποίησης 

Δια της παρούσης, σας γνωστοποιώ ότι παραιτούμαι από τη θέση του Αντιδημάρχου και από οποιαδήποτε άλλη θέση ευθύνης έχω οριστεί. 

Σας κάνω γνωστό, επίσης, ότι θέτω εαυτόν εκτός της παράταξης “Δωρίδα για όλους” του Γιώργου Καπεντζώνη. 

Μετά, δε, την έμμεση προσπάθεια μομφής προς το πρόσωπό μου, η οποία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου της 06/03/2023, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου, για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου. 

Στην απόφασή μου αυτή οδηγούμαι, έχοντας συνεκτιμήσει αφενός τα γεγονότα, αλλά και τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, που αποτυπώνουν εναργέστατα την προσβλητική εικόνα που δημιουργήθηκε στην κοινή γνώμη από την σε βάρος μου υπαινικτική τοποθέτηση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου , αφετέρου την επιλογή του τελευταίου για επιτηδευμένη και μη άμεση αποκατάσταση της εικόνας αυτής στον τύπο αναφορικά με το πρόσωπό μου. 

Δηλώνω ότι σεβόμενος όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, θα συνεχίσω να μάχομαι για τον τόπο μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου. 

Κλείνοντας, και καθώς η διαυγής πολιτική μου πορεία – κάθε πτυχή της οποίας προ(σ)καλώ όποια Αρχή το επιθυμεί να ελέγξει – δε μου επιτρέπει να αφήσω σκιές να αιωρούνται σε βάρος μου, εν ευθέτω χρόνω, θα προβώ σε παράθεση των κρίσιμων στοιχείων, που αφορούν στην επίμαχη εισήγηση.

Ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Κ. Πολίτης 

Πηγή Fokidanews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...