Δόθηκε στη δημοσιότητα η συνομιλία του συντρόφου του George Michael με την «Άμεση βοήθεια»

Επί μία ώρα προσπαθούσε ο σύντροφος του George Michael να τον φέρει πίσω στη ζωή πριν πάρει τηλέφωνο το ασθενοφόρο, σύμφωνα με τετράλεπτο ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας. 

Ο Fadi Fawaz επικοινωνεί με το προσωπικό του ασθενοφόρου και ακούγεται να τους λέει ότι ο Michael είναι «μπλε» και «παγωμένος» και πως η ανάνηψη που προσπαθεί να του κάνει δεν έχει αποτέλεσμα.  Ο Fawaz, ακούγεται, επίσης να λέει στην τηλεφωνήτρια, «Είναι ο George Michael και πιστεύω είναι νεκρός. Δεν αναπνέει. Είναι στο κρεβάτι. Είναι παγωμένος και μπλε.Είναι δύσκαμπτος».

 

Εν τω μεταξύ έχουν περάσει περισσότερες από σαράντα ημέρες από τον θάνατο του τραγουδιστή και ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την κηδεία του.

Σύμφωνα με το Page Six, η κηδεία του Βρετανού, κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή, δεν πρόκειται να γίνει πριν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Sun» οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν πριν το τέλος Φεβρουαρίου, οπότε, όπως λέει η εφημερίδα, η κηδεία του τραγουδιστή των Wham εκτιμάται ότι θα γίνει εντός του Μαρτίου.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...