Δύο νέες στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα”

Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 είχαμε την χαρά να βρεθούμε στα εγκαίνια των δύο νέων στεγών υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με νοητική στέρηση του Εργαστηρίου ειδικής επαγγελματικής αγωγής και αποκαταστάσεως “Παναγία Ελεούσα” στην θέση Ψηλογέφυρο στο Αγρίνιο. Οι εγκαταστάσεις στις οποίες ξεναγηθήκαμε από μέλη του διοικητικού συμβουλίου, είναι ένα δείγμα πολιτισμού και έμπρακτης μέριμνας για τους συνανθρώπους μας, που χρειάζονται υποστήριξη για την διαβίωση τους.

Η συγκίνηση του διοικητικού συμβουλίου, της προέδρου, της ιδρύτριας και όλων των εργαζομένων του Εργαστηρίου ήταν διάχυτη καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Με την αγαστή συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β΄ βαθμού, η ευαίσθητη κοινωνικά ομάδα του Εργαστηρίου, με αλληλεγγύη, αποφασιστικότητα, όραμα την έμπρακτη αγάπη, κατάφερε κάτι που δεν είναι δυστυχώς αυτονόητο.
Κατά τη διάρκεια της κατ΄ιδίαν συνομιλίας μας με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τονίστηκε η βαρύνουσα σημασία της συνεργασίας μεταξύ των φορέων, ενώσεων, συλλογικοτήτων διάφορων μορφών, ώστε από κοινού να αντιμετωπίζονται και να εξυπηρετούνται άμεσα οι ανάγκες της κοινωνίας μας.   

Συγχαρητήρια για το άοκνο έργο που επιτελείτε και τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρετε στην οικογένειά και τα άτομα με νοητική στέρηση και συνοδές παθήσεις. Νιώσαμε ότι η κοινωνία μας παρουσιάζεται πιο δυνατή!
Όλγα ΔασκαλήΠρόεδρος Κοινότητας ΜεσολογγίουΥποψήφια Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίουεπικεφαλής συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών”Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...