Είχε ιδιοκτήτη ο xachiko της Ναυπακτία ή Blessed – Ζητά να τον επιστρέψουν.

Με ένα μήνυμα της η κόρη του άτυχου 40χρόνου Χάρη Κορώση στο προσωπικό της προφίλ στο facebook δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση  του xatciko της Ναυπάκτου ή όπως αναφέρει για πρώτη φορά Blessed όπως ήταν το όνομα που του είχε δώσει εδώ και αρκετό καιρό πριν ο σκύλος που συγκίνησε την Ελλάδα γίνει γνωστός.

Η Ρηγίλης η οποία με το μήνυμα της ζητά από τον Ισπανό ακτιβιστή που ήρθε για να πάρει τον σκύλο , να τον επιστρέψει καθώς έχει στενοχωρηθεί και η ίδια αλλά και όσοι φρόντιζαν τον σκύλο καθημερινά.

Η ανάρτηση στο προφίλ της για πρώτη φορά φέρνει στο φως πως ο σκύλος  είχε ιδιοκτήτη που εκτός από αγαπημένο σκυλάκι είχε δείξει μια πρωτόγνωρη συμπεριφορά μένοντας για πάρα πολύ καιρό κάτω από το εικόνισμα του πατέρα  της πράγμα που έχει συγκινήσει ολόκληρη την οικογένεια της αλλά και τους ανθρώπους της περιοχής.  

Αναλυτικά η ανάρτηση της

Δείτε το βίντεο που έκανε γνωστό τον xachiko της Ναυπακτίας


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελπίζω να το επιστρέψει σύντομα στο ‘σπιτι’ του… Μόνο αν επιστρέψει εκεί που ήταν θα είναι χαρούμενο.. αυτό αλλά και όσοι το φρόντιζαν και το αγαπούσαν!! Εύχομαι από καρδιάς να το ξανά δεις το σκυλάκι σου και να είναι υγιέστατο!!! ❤️

  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ….
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ..

  3. Πολύ συγκινήθηκα με την ιστορία του Χατσικο και ακόμα ποιο πολύ όταν χάθηκε. Τώρα ρωτώντας στο google έμαθα ότι το πήρε ο Ισπανός κύριος και καλωσύνη του φυσικά. Αλλά εύχομαι τώρα με την παράκληση σου να το φέρει πάλι πίσω στην οικογένεια του και εκεί που αγαπά να μένει. Εύχομαι να γυρίσει πάλι κοντά σου με όλη μου την αγάπη.

  4. Αν ειναι πραγματικός/Αληθινός Ακτιβιστής ο κύριος -κυρία που το πήρε, πρέπει να τον επιστρέψει στον τόπο που επέλεξε το ζωάκι.. Και στην Οικογένειά του ..

  5. Να γυρίσει αλλιώς να πάει νομικά. Δεν μπορεί ο κάθε τουρίστας να παίρνει ότι θέλει. Αν ήθελε σκύλο η το παίζει φιλόζωος ας έπαιρνε από κάποια φιλοζωικη.

  6. Εσείς είστε από την περιοχή και ξέρετε τι έχει γίνει?
    Πρίν το πάρει ρώτησε άν υπάρχει ιδιόκτητης? Κάποια φιλοζωική της περιοχής ήταν ανίκανη να το φροντίσει ?
    Αραγε οι Ιάπωνες ήταν υποανάπτυκτοι και άφησαν το χάτσικο να παραμείνει εκεί που ήθελε..
    Απορώ με την σιγουριά σας ότι είναι ευτυχισμένο το ρωτήσατε το σκυλί?
    Το βίντεο μας δείχνει ότι το σκυλί το τράβαγε με το ζόρι για να το πάρει..
    Μη τα λέτε όπως θέλετε και δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάτε εσείς….

  7. Ο σωτήρας εξ Ισπανίας με ποιο δικαίωμα άρπαξε το σκύλο; Και ας μας πληροφορήσει ο “κύριος” αφού “έσωσε” το ζωντανό, γιατί ζητούσε χρήματα για το συγκεκριμένο σκυλί;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...