Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου στην Πάτρα

Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου στην Πάτρα
Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου στην Πάτρα


06/04/2020 – 12:50

Αύριο από τις 9:30 το πρωί έως τις 13:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30, στην Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας στην Πλατεία Γεωργίου

«Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια πράξη για να αποτιμήσουμε φόρο τιμής στον μεγάλο αγωνιστή της Αριστεράς , της Δημοκρατίας, τον Αθάνατο Παρτιζάνο, Μανώλη Γλέζο. Αποφασίσαμε αυτό να γίνει με μια πράξη αλληλεγγύης» τόνισε μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7», ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Μιχάλης Σιδηρόπουλος αναφερόμενος στην εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας.

Την Τρίτη 7/4 από τις 9:30 το πρωί έως τις 13:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30, στην Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας στην Πλατεία Γεωργίου μπορούν να προσέλθουν όσοι επιθυμούν για να δώσουν αίμα. «Προσκαλούμε τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας να κατέβουν και αν αφιερώσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους, να προσφέρουν ζωή για τους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη, γιατί ο Μανώλης Γλέζος σε όλη τη ζωή του, σε όλη τη διαδρομή του, είχε δείξει πόσο αγαπούσε τον άνθρωπο και τον συνάνθρωπό του, και το επίκεντρο όλων των αγώνων του, ήταν ο άνθρωπος, και να καταθέσουν ένα λουλούδι στην Πλατεία Γεωργίου προς τιμήν του και στη μνήμη του» δήλωσε ο κ. Σιδηρόπουλος.

Καλούνται όλοι οι εθελοντές και οι εθελόντριες αιμοδότες και αιμοδότριες, να ενημερώσουν τηλεφωνικά για την ώρα προσέλευσης στο τηλέφωνο 2610-220600 για την αποφυγή συνωστισμού. Επίσης για τη μετάβαση στο χώρο, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώνουν το έντυπο κατ’ εξαίρεση μετακίνησης πολιτών (τύπου Β) και επιλέγουν την περίπτωση Β1 ή Β4. Αντίστοιχα, τον αριθμό 1 ή 4 με το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση για όσους επιθυμούν να στείλουν SMS, στον αριθμό 13033.

Τέλος, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας αποτελούμενη από τον βουλευτή Αχαΐας Κώστα Μάρκου, τον συντονιστή της Ν.Ε. Αχαΐας Μιχάλη Σιδηρόπουλο, τον περιφερειακό σύμβουλο Δ.Ε και μέλος της Ν.Ε. Αχαΐας Κώστα Κόντη, το μέλος του Συντονιστικού της Ν.Ε. Αχαΐας Αποστόλη Σταθόπουλο και τον γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας Δημήτρη Παπαδόπουλο κατέθεσαν στεφάνι στην μνήμη του Αγωνιστή της Δημοκρατίας Μανώλη Γλέζου στα Ψηλά Αλώνια στο μνημείο των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Αθάνατο Παρτιζάνο.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...