Εθελοντική συμμετοχή του TIHORACE στον αγώνα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου

Εθελοντική συμμετοχή του TIHORACE στον αγώνα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊου στη Δωρίδα

Ο Δήμαρχος Δωρίδος Γιώργος Καπεντζώνης, εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον συμπατριώτη μας Θωμά Ρούμπα από το Τείχιο, για την εθελοντική συμμετοχή του στο Πρόγραμμα #Μαζί σου του Δήμου. Η συμμετοχή εκφράζεται με τη διάθεση 9θέσιου οχήματος τύπου VAN από το TIHIORACE, με τα διακριτικά «διαδώστε την αγάπη», για όσο διάστημα υπάρχει ο κίνδυνος διάδοσης του κορωνοϊού.

Το όχημα του TIHIORACE, πουέχει ως βασική αποστολή την προσφορά γευμάτων αγάπης σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας, εντάχθηκε ήδη στον συντονισμό και προγραμματισμό του Προγράμματος #Μαζί σου.

Παράλληλα με το «Βοήθεια στο Σπίτι» θα εφοδιάζουν με βασικά είδη διατροφής και φαρμακευτικής περίθαλψης, όσους συμπολίτες μας δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τα σπίτια τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Ο Θωμάς Ρούμπας, εμπνευστής και βασικός συντελεστής του TIHIORACE με τις αθλητικές του δραστηριότητες έχει καταστήσει την περιοχή μας διεθνή προορισμό ορεινού τρεξίματος, ποδηλασίας, κλπ.

Ευχαριστούμε, τον εθελοντή οδηγό του οχήματος Λευτέρη Παρασκευά που άφησε τον τόπο κατοικίας του και όλες αυτή τη δύσκολη περίοδο, θα βοηθά τους πολίτες του Δήμου μας που έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε επίσης, τον ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Καστράκι Γιάννη Γεωργακόπουλο, για την δωρεάν χορήγηση καυσίμων κίνησης του οχήματος.

Η παράδοση έγινε την Κυριακή 29 Μαρτίου στο Ευπάλιο,  παρουσία του Αντιδημάρχου Γιάννη Φλέγγα, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ανδρέα Ευσταθίου και του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Ευπαλίου, Κωνσταντίνου Τσιούστα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...