Ειδικό κουπόνι για τον Αντετοκούνμπο και το NBA All Star Game από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

 (Εικόνα)

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο φετινό NBA All Star Game δίνει η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.  Ο 22χρονος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς γίνεται ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε All Star Game του NBA, ως βασικός στην Ανατολική περιφέρεια.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει ξεχωριστό κουπόνι για το NBA All Star Game με ειδικά στοιχήματα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τους πόντους και τα τρίποντα που θα βάλει.

Στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για το ΝΒΑ All Star Game, από τις 17 έως τις 20 Φεβρουαρίου, υπάρχουν ακόμη επιλογές για τον αγώνα των All Star Δύσης και Ανατολής με το Τελικό Αποτέλεσμα, τα Under-Over Πόντων, τη Διαφορά Πόντων, τον Νικητή Αγώνα, 1ου Ημιχρόνου και 1ης Περιόδου και το Τελικό Αποτέλεσμα χωρίς παράταση.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν επίσης  να ποντάρουν στον νικητή των διαγωνισμών τρίποντων, επιδεξιοτήτων και καρφωμάτων και στον πολυτιμότερο αθλητή του NBA All Star Game 2017.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο προσφέρονται από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και ειδικά στοιχήματα για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ, για το head to head  πόντων του με τους Μακόλουμ Σι Τζέι, Ίρβινγκ Κάιρι, Κάρι Στέφεν, Γουόλ Τζον και Άντονι Καρμέλο, το head to head rebounds με τους Γκριν Ντρέιμοντ και Ντουράντ Κέβιν και για το αν θα συμπεριληφθεί στους Top 10 rebounder της Ανατολής, τους Top 5 των μπλοκ στο ΝΒΑ και τους Top 5 σκόρερ της Ανατολής.

17022017_NBA

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/271167-Eidiko-koyponi-gia-ton-Antetokoynmpo-kai-to-NBA-All-Star-Game-apo-to-PAME-STOICHEMA-toy-OPAP ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...