ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:00 : Υπο έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά στο Τρίκορφο Ναυπακτίας. Στο σημείο παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και πεζοπόρα τμήματα. Υδροφόρες του Δήμου και της Περιφέρειας καθώς και σπαπτικά μηχανήματα συνδράμουν στην πυρόσβεση.

Νέες εικόνες:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 7:00 το πρωί: Εικόνες από την πυρκαγιά με το πρώτο φως της ημέρας-Συνεχής επαγρύπνηση από την πυροσβεστική υπηρεσία καθώς  μια πυρκαγιά σε πευκόδασος είναι πάντα επικίνδυνη για να γίνει αναζωπύρωση καθώς στη περιοχή συνεχίζουν να πνέουν άνεμοι . Η φωτιά είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από χθες και δείχνει ότι είναι υπο έλεγχο. 20 πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 70 άνδρες πεζοπόρου συμμετέχουν στην πυρόσβεση καθώς υδροφόρες και σκαπτικά μηχανήματα του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στο σημείο από την πρώτη ώρα της πυρκαγιάς βρέθηκαν ο κ. Γκίζας δήμαρχος Ναυπακτίας , οι αντιδήμαρχοι κ. Κοτρωνιάς , κ. Τσουκαλάς και κ. Τραχύλης καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρομάτης.

Κάηκαν μελίσσια-Αποκλειστικές εικόνες την ώρα της πυρκαγιας

Το βίντεο δεν έχει ήχο. 5 ώρες ζωντανή μετάδοση

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :10:04 : Στη μάχη την πυρόσβεσης συμμετέχουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και πεζοπόρο τμήμα. Μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδα και του Δήμου Ναυπακτίας βρίσκονται στο σημείο καθώς και ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. ΓΚίζας με τους αντιδημάρχους κ. Κοτρωνιά και κ. Τραχύλη και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρομάτης.

Οι ζημιές είναι μεγάλες , πολλά ελαιόδεντρα έχουν καεί στο Παραδείσι καθώς και μελίσσια στο Τρίκορφο Ναυπακτίας.

Δηλώσεις του Δημάρχου Ναυπακτίας

Κάηκαν μελίσσια εικόνες καταστροφής σε λίγο:

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19.20 :To έργο της κατάσβεσης συνδράμουν 3 αεροπλάνα CANADAIR που έχουν φτάσει στο σημείο . Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η πυρκαγιά έχει φτάσει μέχρι τυ Παραδείσι

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο Τρίκορφο Ναυπακτίας.

Η φωτία για άγνωστο λόγο,εκδηλώθηκε στο πευκόδασος της περιοχής .Στο σημείο επιχειρουν δύναμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας,ενώ αναμένεται και εναέριο μέσο πυρόσβεσης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...