Δείτε εικόνες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Nafpaktia news.gr – Εικόνες ντροπής

Εικόνες εγκατάλειψης στο Δημοτικό γήπεδο Αντιρρίου.

Εδώ και αρκετό καιρό η εικόνα που σας παρουσιάζουμε σήμερα επικρατεί στο γήπεδο του Αντιρρίου. Δυστυχώς μόνο ντροπή μπορούν να προκαλέσουν τέτοιες εικόνες σε έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν σε καλή κατάσταση τουλάχιστον εξωτερικά γιατί στο εσωτερικό των αποδυτηρίων ποτέ δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση με ντουζιέρες σκουριασμένες και πλακάκια που θυμίζουν μια πολύ παλιά εποχή. Πλέον το δημοτικό γήπεδο Αντιρρίου βρίσκεται σε δραματική κατάσταση ξεκινώντας από τους πάγκους που κόστισαν πολλά χρήματα και τοποθετήθηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή και ίσως η επιλογή τους να μην είναι σταθεροί αλλά κινούμενοι να είναι η αιτία για την γρήγορη καταστροφή τους.

Τα τζάμια στις πόρτες των αποδυτηρίων σπασμένα και έχουν αντικατασταθεί με χαρτί και ταινίες, οι ντουζιέρες και το εσωτερικό στην ίδια κακή κατάσταση όπως εδώ και πολλά χρόνια και η σκεπαστή στην οποία οι σιδερένιοι δοκοί έχουν σκουριάσει και “φωνάζουν” συντήρηση. Επίσης παντού συναντάς μια ακαταστασία και παρατημένα αντικείμενα οπουδήποτε γύρω από τον αγωνιστικό χώρο.

Το γήπεδο του Αντιρρίου χρειάζεται άμεσα παρεμβάσεις χωρίς καμία καθυστέρηση όπως επίσης και φύλαξη για να μην προκαλούνται ζημιές. Δεν είναι ότι καλύτερο εικόνες σαν τις σημερινές να προβάλλονται μέσα από βίντεο ποδοσφαιρικών αγώνων με αθλητές να προσπαθούν να προφυλαχθούν από την βροχή κάτω από τους σπασμένους πάγκους ή να φιλοξενούνται στα αποδυτήρια του κλειστού γυμναστηρίου.

Θα επανέλθουμε στο θέμα.

Δείτε εικόνες



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...