Εικόνες εγκατάλειψης στο Κρυονέρι Ναυπακτίας

 

Επισκεφτήκαμε σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου  το  Κρυονέρι Ναυπακτίας αντικρίζοντας  την αδιαφορία των υπευθύνων για την περιοχή αλλά και την αγανάκτηση των επιχειρηματιών. Κάποιοι  άνθρωποι εκεί πριν λίγο καιρό με προσωπική τους πρωτοβουλία ανέλαβαν την καθαριότητα της παραλίας και του λιμανιού, αγόρασαν από την τσέπη τους  εφόσον ενημέρωσαν το Δήμο Ναυπακτίας πινακίδες(για το λιμάνι)  ρύθμισης της κυκλοφορίας. Ο Δήμος παραχώρησε μπάρες μετά την απόφαση του τοπικής κοινότητας Γαλατά να απαγορεύσει την είσοδο στο μόλο του λιμανιού και  στο δρόμο προς την Γλύφα για να προστατεύει η ιδιαιτερότητα αυτών των χώρων ειδικά στην Γλύφα που πρόσφατα βρέθηκαν αρχαιολογικοί θησαυροί που πρέπει να αναδειχθούν  και όχι να θαφτούν, οι μπάρες σήμερα είναι πεταμένες στην άκρη του δρόμου και κανείς δεν έχει ασχοληθεί. 

Μπροστά από τα καταστήματα τοποθετήθηκαν πινακίδες από το Δήμο που απαγορεύουν την στάθμευση όμως τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να σταθμεύουν  ακόμα χωρίς να υπάρχει έλεγχος.   

Στο Μόλο του λιμανιού δεν υπάρχουν κάδοι με αποτέλεσμα   να γεμίζει σκουπίδια  που καταλήγουν με τον αέρα κατά μήκος της ακτής .

Ακόμα ένα μεγάλο θέμα είναι οι παράνομοι καταυλισμοί – κάμπινγκ που γίνονται εστίες μόλυνσης και δυσοσμίας δυτικά του Κρυονερίου κατά μήκος της παραλίας.

Το λιμάνι για όσους γνωρίζουν την περιοχή είναι πόλος έλξης για πολλούς ναυτικούς ομίλους και όχι μόνο.Οι ναυτικοί όμιλοι  έχουν κάνει αίτημα όπως και ο Δήμος Ναυπακτίας για την χοροθέτηση του λιμανιού για να μπορούν να έρθουν επισκέπτες βρίσκοντας να αράξουν τα σκάφοι τους και να μην κλείνει το λιμάνι από πέντε ψαρόβαρκες.

Ο Δήμος Ναυπακτίας δεν μπορεί να επιμείνει στο λιμεναρχείο να δώσει λύση ;

Όλα τα παραπάνω δεν θέλουν χρήματα το μόνο που χρειάζονται είναι η θέληση από τους υπευθύνους να δώσουν λύση κάνοντας την ζωή των πολιτών πιο εύκολη.

Οι αντιδήμαρχοι κ. Χαλαζιάς και  κ. Σαλαμούρας  αν δεν γνωρίζουν  το θέμα πρέπει να ενημερωθούν και  να δώσουν  άμεσα λύση όπως  και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γαλατά οφείλει να ενημερώνει καθημερινά γι αυτά τα προβλήματα.

Τα παραπάνω  σχόλια είναι από αναγνώστη της σελίδας μας

ΝΑFPAKTIANEWS.GR:Να επισημάνουμε οτι σήμερα 5/8 το πρωί,10 εργαζόμενοι του δήμου μαζί με 4 αυτοκίνητα από καθαριότητα πρασίνου και ηλεκτροφωτισμό πήγαν Γαλατά Κρυονέρι και Γαυρολίμνη για τα περαιτέρω  

 

 

Εικόνες όταν ανέλαβε ο Δήμος

Κάμπινγκ πάνω στη θάλασσα…

Τα σκουπίδια έξω από τους κάδους στο λιμάνι

Οι μπάρες πεταμένες μέσα στα χόρτα

Πάρκινγκ στην παραλία μπροστά στην πινακίδα

Ο Δρόμος προς το μόλο με ανοιγμένες τις μπάρες γεμάτος αυτοκίνητα 

Η παραλία του Κρυονερίου

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...