Εκδήλωση «Αθλητισμός και κορωνοϊός – Η επόμενη μέρα στους χώρους άθλησης»

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την εφημερίδα «Match Αχαΐας» διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Αθλητισμός και κορωνοϊός- Η επόμενη μέρα στους χώρους άθλησης» που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020.

Τα νέα δεδομένα που δημιουργεί σε κάθε έκφανση της δημόσιας δραστηριότητας η πανδημική κρίση αγγίζουν το σύνολο της αθλητικής δράσης, από τον επαγγελματικό αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό έως τις ακαδημίες, τα γυμναστήρια, τα σχολεία, τους ανοικτούς και κλειστούς χώρους άθλησης. Παράλληλα, εγείρονται μια σειρά από ζητήματα ώστε το «μένουμε ασφαλείς» να έχει πλήρη εφαρμογή και στον χώρο του αθλητισμού, υπό την παραλλαγή «αθλούμαστε ασφαλώς».

Η εκδήλωση έχει ως σκοπό να ενημερώσει πάνω σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, και να φέρει σε διαδικτυακή επαφή εμπλεκόμενους με τον αθλητισμό.

Διακεκριμένοι αθλητές, ψυχολόγοι, γυμναστές, διοικητικά στελέχη αθλητικών Ομοσπονδιών και Ενώσεων αλλά και λοιμωξιολόγοι θα περιληφθούν ως ομιλητές στις ενότητες της εκδήλωσης , τις οποίες θα συντονίσουν γνωστοί δημοσιογράφοι.  

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, δήλωσε: «Στηρίζουμε την πρωτοβουλία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας και της εφημερίδας Match, που προσπαθεί  να συμβάλει στην ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων στο χώρο της άθλησης, σε μία νέα κανονικότητα για να μπορέσουμε να μείνουμε ασφαλείς και στο χώρο του αθλητισμού. Ο δημόσιος διάλογος, η επίλυση αποριών, η κατάθεση προβληματισμού θα αποσαφηνίσει τον βηματισμό μας στο χώρο του αθλητισμού».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...