Εκδήλωση για την ολοκλήρωση του προγράμματος υποτροφιών της DEMO

bb

Εκδήλωση για την ολοκλήρωση του προγράμματος υποτροφιών της DEMO

Στο πλαίσιο της στήριξης της νέας γενιάς επιστημόνων, η DEMO δημιούργησε την άνοιξη του 2018 έναν νέο θεσμό υποτροφιών και πρακτικής άσκησης.

Συγκεκριμένα, νέοι απόφοιτοι θετικών σχολών (χημικοί, βιολόγοι, φαρμακοποιοί, χημικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί κ.ά) έκαναν αίτηση για εφάπαξ χρηματική ενίσχυση, συνοδευόμενη από την δυνατότητα να κάνουν 6μηνη έμμισθη πρακτική άσκηση στην εταιρεία

Στο πλαίσιο της στήριξης της νέας γενιάς επιστημόνων, η DEMO δημιούργησε την άνοιξη του 2018 έναν νέο θεσμό υποτροφιών και πρακτικής άσκησης.

Συγκεκριμένα, νέοι απόφοιτοι θετικών σχολών (χημικοί, βιολόγοι, φαρμακοποιοί, χημικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί κ.ά) έκαναν αίτηση για εφάπαξ χρηματική ενίσχυση, συνοδευόμενη από την δυνατότητα να κάνουν 6μηνη έμμισθη πρακτική άσκηση στην εταιρεία.

Οι υποτροφίες και οι δυνατότητες πρακτικής δίνονται με βάση την ακαδημαϊκή επίδοση, αλλά και άλλα κριτήρια, όπως οι προσωπικοί στόχοι και τα επιτεύγματα των υποψηφίων. Οι αιτήσεις έγιναν μέσω του website της εταιρείας και σε ειδικό link που δημιουργήθηκε για το πρόγραμμα.

Στην τελική φάση του προγράμματος υποτροφιών και πρακτικής άσκησης της DEMO προκρίθηκαν 44 νέοι αριστούχοι επιστήμονες διαφόρων κλάδων που κλήθηκαν για προσωπική συνέντευξη και γνωριμία με στελέχη της επιχείρησης προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητά τους.

Συνολικά, για τα βραβεία επιλέχθηκαν 18 επιστήμονες, χημικοί, χημικοί μηχανικοί, βιολόγοι και φαρμακοποιοί στους οποίους δόθηκαν 11 υποτροφίες ενώ 11 ακόμη θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν και πρακτική άσκηση.

Πηγή : newsbeast.gr

Πηγή: http://www.newsvoice.gr/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81/ Εκπαίδευση – NewsVoice.gr

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...