Εκπρόσωπος Βαρέλα: «Δεν είναι μεγάλη η απόσταση με τον ΠΑΟΚ»

Εκπρόσωπος Βαρέλα: «Δεν είναι μεγάλη η απόσταση με τον ΠΑΟΚ»

Για το μέλλον του Φερνάντο Βαρέλα και τις συζητήσεις που υπάρχουν με την διοίκηση του ΠΑΟΚ μίλησε ο εκ των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή Πάουλο Τεξέιρα.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως οι επαφές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, ενώ υπογράμμισε πως επιθυμία του 31χρονου στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά όλα όσα είπε σε αθλητική εφημερίδα:

-Κύριε Τεξέιρα καλησπέρα. Υπάρχουν νεότερα για το νέο συμβόλαιο του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ;

«Έως τώρα, όχι. Περιμένω απαντήσεις από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε πολλές φορές τους τελευταίους μήνες και τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία για το νέο συμβόλαιο του Φερνάντο. Ίσως τις επόμενες ημέρες συμφωνήσουμε και υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να υπογραφεί νέο συμβόλαιο. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ξέρει τι θέλει ο παίκτης. Εάν δεχτεί τους όρους που έχουμε θέσει ο Φερνάντο θα υπογράψει άμεσα, σε διαφορετική περίπτωση δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Τις επόμενες ημέρες, πιστεύω, πως θα έχουμε νεότερα».

-Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις; Είστε κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ή υπάρχει ακόμα μεγάλη απόσταση;

«Είμαστε πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για το νέο συμβόλαιο. Η απόσταση δεν είναι μεγάλη. Μετά από πολλές συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έχουμε φτάσει πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία. Τις επόμενες ημέρες ίσως μπορούμε να μιλήσουμε για οριστική συμφωνία και υπογραφή νέου συμβολαίου».

-Η επιθυμία του Βαρέλα είναι να μείνει στον ΠΑΟΚ;

«Φυσικά και θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Παίζει τρίτο χρόνο στον ΠΑΟΚ και του αρέσει πολύ η ομάδα και η πόλη. Είναι πολύ χαρούμενος ο ίδιος και η οικογένειά του στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη. Ίσως τις επόμενες ημέρες να συμφωνήσουμε και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Επαναλαμβάνω, πως το θέμα εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ. Είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ η επέκταση του συμβολαίου του Φερνάντο. Επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει».

-Συμφωνήσατε για συμβόλαιο δύο ετών, με δικαίωμα ανανέωσης για τρίτο χρόνο και για τις δύο πλευρές και διαπραγματεύεστε ακόμα το οικονομικό μέρος της νέας συνεργασίας ΠΑΟΚ και Βαρέλα;

«Οι όροι του συμβολαίου για τους οποίους διαπραγματευόμαστε είναι εμπιστευτικοί και δεν μου επιτρέπεται να τους δημοσιοποιήσω».

-Έχετε προτάσεις και από άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βαρέλα;

«Ναι, έχουμε προτάσεις και από άλλες ομάδες, που θέλουν τον Βαρέλα. Αν τελικά δεν είναι εφικτό να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για το νέο συμβόλαιο, θα αναζητήσουμε άλλες λύσεις. Θα αξιολογήσουμε τις υπόλοιπες προτάσεις και θα επιλέξουμε την ομάδα που θα συνεχίσει ο Φερνάντο την καριέρα του. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις και εκτός αυτής του ΠΑΟΚ. Προτεραιότητα, όμως, του Φερνάντο είναι ο ΠΑΟΚ. Εάν δεν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ θα σκεφτεί τις άλλες προτάσεις, αλλά, προς το παρόν, είναι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος στον στόχο του ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

-Επειδή έχουν ακουστεί πολλά σας ρωτάμε… Υπάρχουν προτάσεις για τον Φερνάντο από την Ασία, αλλά και από την Ευρώπη;

«Ναι και από την Ασία, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχουν προτάσεις και από την Ευρώπη».

 -Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η προοπτική συμμετοχής σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι ένα κίνητρο παραμονής στον ΠΑΟΚ για τον Βαρέλα;

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Φερνάντο. Είναι ενθουσιασμένος και φυσικά αποτελεί κίνητρο γι’ αυτόν να παίξει σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Θεωρώ πως μετά από τόσο καιρό συζητήσεων βρισκόμαστε κοντά στο τέλος των διαπραγματεύσεων, που θα έχουν ένα θετικό, ή αρνητικό τέλος».

-Ετοιμάζεστε μήπως για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό; Ίσως στην Θεσσαλονίκη;

«Δεν ξέρω, ανάλογα με τις εξελίξεις. Ίσως έρθω τις επόμενες ημέρες και στην Θεσσαλονίκη…».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/359247-Ekprosopos-Barela-Den-einai-megale-e-apostase-me-ton-PAOK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...