Εκτός Ναυπάκτου οι γαλάζιες σημαίες και φέτος-Τις κοιτάμε με τα κυάλια

bb

Για μια ακόμα φορά οι γαλάζιες σημαίες του Δήμου πηγαίνουν στη Δ.Ε.Χάλκειας

Ας προβληματίσει η δεύτερη συνεχόμενη απώλεια των σημαιών από τις παραλίες της πόλης

Εκτός Ναυπάκτου οι γαλάζιες σημαίες και φέτος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που βλέπει το φως της δημοσιότητας,οι δύο παραλίες της Ναυπάκτου Ψανή και Γρίμποβο μένουν εκτός της λίστας των παραλιών με γαλάζια σημαία αυτό ωστόσο θα πρέπει να προβληματίσει αρκετά τους υπεύθυνους αφού για μια ακόμα φορά μένουν χωρίς πιστοποίησηΓ

Οι δύο μοναδικές παραλίες της Ναυπακτίας που αποκτούν γαλάζιες σημαίες είναι η παραλία της κάτω βασιλικής και του Κρυονερίου

Φέτος, την «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας κέρδισαν 545 ακτές, 16 μαρίνες και 6 τουριστικά σκάφη,φέρνοντας την Ελλάδα στη δεύτερη θέση μεταξύ των 49 χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα παγκοσμίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα βρίσκεται το 13% του συνόλου των βραβευμένων ακτών.

Πρώτη στην Ελλάδα αναδείχθηκε και πάλι φέτος, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, με 96 σημαίες. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 4.040 ακτές, 707 μαρίνες και 78 τουριστικά σκάφη σε όλο τον κόσμο.

Και φέτος, οι Γαλάζιες Σημαίες θα κυματίσουν στις ελληνικές ακτές, επιβραβεύοντας την εξαιρετική ποιότητα υδάτων και το υψηλό επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών στους λουομένους, και διασφαλίζοντας με τα κριτήρια καθαριότητας και υγιεινής, την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λογική απόφαση . Τί ακριβώς υπηρεσίες παρέχονται στους λουόμενους ? Ποσο καθαρές είναι οι παραλίες στην Ναύπακτο ?
    Μεγάλη έλλειψη ιδεών και καινοτομιών στην πόλη σας
    Κρίμα !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...