Ενημερωτική σύσκεψη για τον νέο θεσμό του ΠΕ.Κ.Ε.Σ.

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Έναρξη λειτουργίας του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας – Νέες δομές υποστήριξης της Εκπαίδευσης» στην οποία συμμετείχαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστος Δημητρίου, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των νομών Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Καρπενησίου, Φθιώτιδας και Φωκίδας και οι 28 Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου που στελεχώνουν το νεοσύστατο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας.

Την έναρξη της ημερίδας χαιρέτισε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Δημητρίου, ο οποίος εξέφρασε τις ευχές του για την επιτυχία του νέου θεσμού και υποσχέθηκε να σταθεί αρωγός στις δράσεις για στην υποστήριξη του παιδαγωγικού και επιστημονικού έργου που καλούνται να προσφέρουν στις σχολικές μονάδες και τους εκπαιδευτικούς οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδας. Ο κ. Δημητρίου ενημέρωσε, επίσης, τους συμμετέχοντες για θέματα λειτουργίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) Στερεάς Ελλάδας.
Στη συνέχεια ο Οργανωτικός Συντονιστής του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδας Δρ. Χρίστος Μαρκαντώνης αναφέρθηκε στις νέες Δομές υποστήριξης της εκπαίδευσης που καθιδρύει ο Ν. 4547/2018 και ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας του ΠΕ.Κ.Ε.Σ, ως νέου θεσμού, εξειδικεύοντας στα ζητήματα συνεργασίας του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...