Εντυπωσιάζει το δημιούργημα του Δημήτρη Ζέλιου στην Κάτω Βασιλική.

bb

Η ατραξιόν του φετινού καλοκαιριού στην Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας είναι η Γέφυρα (παγκάκι) που τοποθετήθηκε πρόσφατα στην παραλία και είναι δημιούργημα του αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιου. Πολλοί θα  αναρωτηθήκατε  γιατί αν και ομοίωμα της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου  έχει τρεις πυλώνες . Ο λόγος είναι ότι μπορεί να μοιάζει αλλά ο στόχος δεν ήταν να γίνει ομοίωμα αλλά να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα τέχνης το οποίο θα συζητηθεί αλλά και θα είναι το φόντο για πολλές selfies και όχι μόνο.

Ο πολιτιστικός σύλλογος της Κάτω Βασιλικής ζήτησε από τον αρχιτέκτονα Δημητρή Ζέλιο να δημιουργήσει και αυτός απ΄ότι φαίνεται τα κατάφερε γιατί το δημιούργημα του έχει κλέψει την παράσταση αυτό το καλοκαίρι στην Κάτω Βασιλική με πάρα πολύ κόσμο να φωτογραφίζει και να απολαμβάνει την θέα της θάλασσας καθισμένος στο εντυπωσιακό παγκάκι γέφυρα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ Δ.ΖΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ !!! ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΧΝΗΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ !! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΕΝΑ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ , ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ …! ΥΓ ΜΕ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΛΟΓΩ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...