Εντός της ημέρας η παραίτηση Σωτηρόπουλου από αντιδήμαρχος-Εξελίξεις παντού-Όλα τα σενάρια !!!

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής.Μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις Κοτρωνιά και Σαλαμούρα,σήμερα αναμένεται η παραίτηση του Πολύκαρπου Σωτηρόπουλου από τη θέση του αντιδημάρχου σε πρώτη φάση.Και αυτό το λέμε,γιστί μετά από αυτή την κίνηση δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η ανεξαρτητοποίησή του από την δημοτική πλειοψηφία.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται,τη θέση του κ.Σωτηρόπουλου θα καταλάβει ο πρώην αντιδήμαρχος Χάλκειας Αντώνης Πολονύφης.Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές,εντεταλμένος των δ.ε.Πλατάνου και Πυλήνης θα είναι ο Παναγιώτης Κονίδας.

Τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου θα αναλάβει ο Χαράλαμπος Κανέλλος,ενώ αναμένεται συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου γι’αυτή την Κυριακή στις 11 το πρωί με θέματα εκτός των άλλων την αντικατάσταση των μελών του δ.σ.Κοτρωνιά και Κούκουνα επειδή λόγω του κανονισμού της επιχείρισης,τα 3 μέλη του δ.σ.θα πρέπει να ανήκουν στη δημοτική πλειοψηφία.

Άγνωστος Χ παραμένει η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Αγγελική Σμπούκη,Αν δηλαδή η ίδια θα παραμείνει ή θα επιλέξει κι αυτή την πόρτα εξόδου της παράταξης.Το πιθανότερο είναι να συμβεί το πρώτο.Στην περίπτωση αυτή,εφ’όσον αυτό συμβεί,θα πρέπει να κινηθούν οι διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου στην επιχείρηση με τον Ανδρέα Κοτσανά-αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος- να επιθυμεί παράλληλα και τη θέση αυτή.Στην πορεία αυτή,όμως υπάρχουν εμπόδια και αρνήσεις από άλλα μέλη του δ.σ. με τον δήμαρχο να πρέπει να κατευνάσει και να συμβιβάσει τα πράγματα

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...