Αφορμή αυτής της της δημοσίευσης είναι η σημερινή ανάρτηση στο site του Δήμου καθώς και σε άλλα μέσα, η οποία αναφέρεται στην εγκατάσταση εργολάβου για το έργο της κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού της Άνω Χώρας με πρωταγωνιστή τον κ. Κοτρωνιά, αναδεικνύοντας μάλιστα την μεγάλη επιτυχία του.

Συνοπτικά να ενημερώσουμε ότι το έργο κατατέθηκε από τον καποδιστριακό δήμο Αποδοτίας και  εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, στην αρχή της θητείας του κ. Μπουλέ ο οποίος έκανε ότι μπορούσε για να απενταχθεί. Η Δημοτική αρχή Λουκόπουλου με αγώνα στα υπουργεία του αείμνηστου Καρακώστα κατάφερε να το επανεντάξει μαζί με τον βιολογικό της Ναυπάκτου ο οποίος είχε απενταχθεί επίσης. Και τα δύο ήταν υποέργα και κατά συνέπεια η μη ολοκλήρωση του ενός θα είχε επιπτώσεις και στο άλλο . Για να αποφύγουμε αυτό τον κίνδυνο και να γίνει το έργο και αφού εγκατέλειψε την “επιτυχημένη” πορείας του ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ ο κ. Κοτρωνιάς, μαζί με όλες τις αμαρτίες που έφεραν την επιχείρηση στο χείλος του γκρεμού, καταφέραμε σε σύντομο χρόνο να πάρουμε την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων ώστε το έργο να δημοπρατηθεί και να αποφύγουμε τα χειρότερα. Μάλιστα επισκεφτήκαμε στην Άνω Χώρα την θέση του έργου με προσωπική παρουσία και επιτόπιο έλεγχο από τον αρμόδιο του τμήματος περιβάλλοντος  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας ώστε να επισπεύσουμε την έγκριση της μελέτης, όπως και έγινε.

Αυτά έγιναν τις μέρες των εκλογών του 2019 την ίδια στιγμή που ο κ. Κοτρωνιάς και η παρέα του περιχαρακώνονταν γύρω από τα λάφυρα της υπονόμευσης τους του Τάκη του Λουκόπουλου. Επομένως, στοιχειωδώς αναμενόμενο θα ήταν να εγκαταστήσουν χωρίς τυμπανοκρουσίες τον εργολάβο καθότι άργησαν δραματικά, όπως άργησαν και με την ύδρευση της Παλαιοπαναγιάς  καθώς και άλλα έργα που παρέλαβαν, είναι πασιφανές αυτό άλλωστε και να επισπεύσουν την υλοποίησή του.

Ο τίτλος τώρα έχει να κάνει με το ότι ο θηλυκός κούκος, από έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι είναι αστέρι στην παραπλάνηση όταν πρόκειται να γεννήσει τα αυγά της. Εισβάλουν  στα κρυφά στις φωλιές άλλων ειδών πουλιών και γεννούν τα αυγά τους με εντυπωσιακές ομοιότητες με τα ξένα. Αυτό ζούμε και θα ζήσουμε το επόμενο διάστημα. Μη έχοντας κανένα πρόγραμμα η παράταξη του δημάρχου και με το χρόνο να λιγοστεύει, ολοένα και περισσότερο θα προβαίνει σε τέτοιου είδους απέλπιδες ενέργειες. Ας προσπαθήσουν τουλάχιστον να υλοποιήσουν κάποια πράγματα για το καλό του δήμου μας και ας πανηγυρίσουν και εμείς μαζί τους σε ότι καταφέρουν. Όσο για τον ατομικισμό του κ. Κοτρωνιά λέμε ότι μπορεί να συνεχίσει το έργο του στις κλαδεύσεις δένδρων ιδιαίτερα και μετά την πρόσφατη απευθείας ανάθεση(23/6/2021)  του ποσού 7.800,84€ για κλαδέματα στην ΔΕ ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...