Επίδομα ενοικίου: Νέα παράταση, πότε θα γίνουν αιτήσεις

Επίδομα ενοικίου: Νέα παράταση, πότε θα γίνουν αιτήσεις
Επίδομα ενοικίου: Νέα παράταση, πότε θα γίνουν αιτήσεις

26/05/2020 – 15:24

Παράταση δόθηκε για το επίδομα ενοικίου. Συγκεκριμένα δόθηκε δίμηνη παράταση στην ισχύ των αιτήσεων που θα έπρεπε να επανυποβληθούν τους κρίσιμους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο. Οι νέες ημερομηνίες για τις αιτήσεις.

Οι επανυποβολές των αιτήσεων κατανεμήθηκαν στο χρονικό διάστημα μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου 2020. Οι κοινωνικές υπηρεσίες και τα κέντρα κοινότητας ενημερώθηκαν για τον προγραμματισμό των επανυποβολών αιτήσεων που παρατάθηκαν.

Επισημαίνεται ότι αιτήσεις που δεν παρατάθηκαν, θα υποβληθούν κανονικά στο μήνα επανυποβολής τους και συγκεκριμένα, οι αιτήσεις που εγκρίθηκαν το Δεκέμβριο του 2019 επανυποβάλλονται τον Ιούνιο και αυτές που εγκρίθηκαν τον Ιανουάριο, επανυποβάλλονται τον Ιούλιο.

Ωστόσο, σε περίπτωση που υποβληθεί νέα αίτηση για τις αιτήσεις που έχουν ήδη παραταθεί, τότε αυτή η εγκεκριμένη αίτηση θα ισχύσει κανονικά.

Επίσης, εάν ο δικαιούχος έχει ξεκινήσει τη δημιουργία αίτησης, η οποία όμως παραμένει σε κατάσταση «ΝΕΑ» χωρίς να γίνει οριστική υποβολή αυτής, τότε θα ανανεωθεί αυτόματα η ισχύς της προηγούμενης εγκεκριμένης αίτησης.

Ετικέτες

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...