Επίθεση με βιτριόλι: Τι εξομολογήθηκε η 35χρονη κατηγορούμενη στον πατέρα της

Φέρεται να είναι σίγουρη πως δεν θα αργήσει να βγει από τη φυλακή

Σίγουρη ότι δεν θα αργήσει να βγει από τη φυλακή είναι η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τον Ant1, αυτή της τη βεβαιότητα φέρεται να μοιράστηκε με τον πατέρα της, όταν πριν από λίγες ημέρες, μετέβη και την επισκέφτηκε στη φυλακή, όπου κρατείται.

Η 35χρονη, που είναι προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, εξακολουθεί να τηρεί το δικαίωμα της σιωπής που της παρέχει ο νόμος και δεν έχει απολογηθεί ακόμη. Όπως είπε όμως στον πατέρα της, που την επισκέφθηκε μία φορά στη φυλακή, νιώθει βέβαιη ότι θα αφεθεί σύντομα ελεύθερη.

«Μετά το συμβάν πήγανε (στη φυλακή) μία φορά και δεν ξαναπήγαν. Το μόνο που του είπε είναι ότι ‘εγώ θα βγω’. Τίποτε άλλο. Είναι εντολή του δικηγόρου να μην βγάλει άχνα για τίποτα. Δεν απολογήθηκε. Να σωπάσει και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει», είπε συγγενής της στον Ant1.

Η 35χρονη μπορεί να σιωπά, «μίλησαν», όμως, το κινητό της και ο φορητός υπολογιστής της.

Σύμφωνα με την RealNews, τα στοιχεία που κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 35χρονη ήθελε να κάνει μάγια στην Ιωάννα.

https://thecaller.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...