bb
Επίσημα σε καθεστώς αναστολής συμβάσεων εργασίας η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Επίσημα σε καθεστώς αναστολής συμβάσεων εργασίας η Ατλέτικο Μαδρίτης!


27/03/2020 – 19:04

Μαρίν Επίσημα σε καθεστώς αναστολής συμβάσεων εργασίας η Ατλέτικο Μαδρίτης! 27/03/2020 Στην λύση της αναστολής των συμβάσεων όλων των εργαζομένων της προχώρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως ενημέρωσε με ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά επιστολή του ο CEO των “ροχιμπλάνκος”, Χεσούς Άνχελ Χιλ Μαρίν:

«Ποτέ στην πρόσφατη ιστορία της χώρας μας δεν αντιμετωπίσαμε μία τέτοια δραματική κρίση, με τόσες οικονομικές, κοινωνικές και υγειονομικές επιπτώσεις. Η κατάσταση που βιώνουμε μας φέρνει ένα αβέβαιο μέλλον αφού κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει πότε θα ολοκληρωθεί αυτή η κατάσταση και πως θα βγει η κοινωνία μας από αυτήν.

Σε όλα αυτά τα χρόνια που ηγούμαι του μάνατζμεντ αυτού του συλλόγου, ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει μία τόσο ευαίσθητη κατάσταση και ένα τόσο αβέβαιο μέλλον. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι όλοι όσοι εργαζόμαστε για την Ατλέτικο Μαδρίτης την αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και με την ύψιστη ευθύνη, με σκοπό να εξασφαλίσουμε την βιωσιμότητα του κλαμπ. Μέσα σε λίγες ημέρες από την απόλυτη χαρά στο Λίβερπουλ πήγαμε στον θρήνο μέσα στα σπίτια μας.

Υπό αυτές τις συνθήκες θα ήθελα να πω στα πάνω από 130.000 μέλη μας, ότι παρά το γεγονός ότι δεν μπορούμε να σας δεχθούμε στο Wanda Metropolitano, το σπίτι του συλλόγου μας, η επικοινωνία μαζί σας, όπως και με όλους τους οπαδούς δεν σταματά.

Παρότι το γραφείο μελών μας και τα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο είναι κλειστά, η ομάδα επαγγελματιών μας συνεχίζουν να εργάζονται με σκοπό να λύσουν όποια προβλήματα προκύψουν μέσω τηλεφώνου ή μέιλ.

Προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσουν ξανά οι επίσημες υποχρεώσεις και κάτω υπό ποιες συνθήκες, επομένως δεν μπορούμε να πάρουμε οριστικά μέτρα, αλλά θα ήθελα να σας καθησυχάσω και να σας πω ότι δουλεύουμε σε όλα τα πιθανά σενάρια, με σκοπό να είμαστε έτοιμοι οποιαδήποτε στιγμή κι αν ξεκινήσουν οι διοργανώσεις.

Όταν θα έχουμε κι εμείς νεότερα, θα σας ενημερώσουμε. Μία τόσο σοβαρή κατάσταση μας αναγκάζει να πάρουμε αποφάσεις περίπλοκες, αλλά αναγκαίες για το καλό του συλλόγου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι δουλεύουν στο κλαμπ για την ειδική προσπάθεια που καταβάλλουν αυτές τις δύσκολες ημέρες. Δυστυχώς, και με μόνο σκοπό να διασφαλίσουμε την σωτηρία του κλαμπ, αναγκαζόμαστε να ζητήσουμε μία προσωρινή αναστολή συμβάσεων των εργαζομένων, για αυτούς τους επαγγελματίας που είτε λόγω της έκτακτης κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, δεν είναι σε θέση να εργαστούν και έχουν παύσει την δραστηριότητά τους, όσο και για αυτούς που οι ώρες εργασίας τους έχουν μειωθεί.

Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν εργαζόμενους της ομάδας, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο. Δουλεύουμε ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την επίδραση αυτών των μέτρων και να τα περιορίσουμε σε αυτά που είναι αυστηρώς απαραίτητα, επομένως όταν οι διοργανώσεις αρχίσουν πάλι, όλες οι θέσεις εργασίας να ενεργοποιηθούν όπως και πριν.

Όπως είπα πρόκειται για δύσκολες αποφάσεις, αλλά η ανάγκη να διασφαλίσουμε το μέλλον της Ατλέτικο Μαδρίτης μας αναγκάζει να τις λάβουμε.

Οι χορηγοί και οι συνεργαζόμενες εταιρίες μας υποφέρουν όπως κι εμείς, μαζί με ολόκληρη την κοινωνία από τον τεράστιο αντίκτυπο αυτής της κρίσης. θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αφοσίωση και την βοήθειά σας αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μαζί θα βγούμε ενωμένοι από αυτή την κατάσταση και θα μπορέσουμε να επαναφέρουμε την σταθερότητα χάρη στο πάθος και τις αξίες που μοιραζόμαστε».

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...