Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Μαρίας Σαλμά σε επιχειρήσεις στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Μαρίας Σαλμά σε επιχειρήσεις στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας

Στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας βρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά συνοδευόμενη από τον περιφερειακό σύμβολο Μιχαήλ Γούδα και συναντήθηκε με στελέχη επιχειρήσεων.

Αρχικά, επισκέφτηκε το εργοστάσιο Κορπή στο Μοναστηράκι της Βόνιτσας, και αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοστασίου, συζήτησε με τον Διευθυντή Σοφοκλή Αρβανιτίδη για τα προβλήματα, αλλά και για τις προοπτικές ανάπτυξης της επιχείρησης.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τους Γαβριήλ Μούκα και Χαράλαμπο Κοντονάσιο, διευθυντές της μονάδας υδατοκαλλιεργειών Ανδρομέδα Α.Ε, καθώς και με τον Βασίλειο Τζεφριό, στέλεχος των μονάδων, Ιχθυοκαλλιέργειες Βόνιτσα Α.Ε, Σκορπιός Ο.Ε και Τζεφριός Δημήτριος και Υιοί Ο.Ε. Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις των μονάδων συζητήθηκαν μεταξύ των άλλων η πορεία της εξέλιξης του κλάδου των υδατοκαλλιεργειών της περιοχής, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στις αναπτυξιακές τους προσπάθειες, ενώ ζητήθηκε από την κ. Σαλμά η παρέμβασή της στην προώθηση των διαδικασιών υλοποίησης των Περιοχών Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (ΠΟΑΥ).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...