Το Σάββατο το απόγευμα 04 Μαΐου η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Γκίζα   περιόδευσε   στην Αποδοτία  και συγκεκριμένα στην Άνω Χώρα, στην Ελατού, στην Τερψιθέα και στη Λιμνίτσα.  

Πραγματοποιήθηκαν  επισκέψεις  σε τοπικά  καταστήματα  και  συζητήσεις  με τους κατοίκους  των πιο πάνω περιοχών. Το κλίμα υπήρξε  φιλικό και εγκάρδιο. Ιδιαίτερη έμφαση  δόθηκε στα   ζητήματα που απασχολούν και στα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν  οι συγκεκριμένες κοινότητες και η ευρύτερη περιοχή, όπως  τα προβλήματα των δημοτικών και αγροτικών δρόμων,  ιδίως με τις χιονοπτώσεις και τις καταπτώσεις   βράχων, η αποκομιδή των σκουπιδιών,  η στήριξη των ντόπιων επιχειρήσεων,  η ανάπτυξη του τουρισμού  και η προσέλκυση   επισκεπτών,  η αξιοποίηση    και ανάδειξη  των τοπικών δυνατοτήτων  και πλεονεκτημάτων, η προβολή  του τόπου κ.α.

Ο κ. Γκίζας δεσμεύτηκε  ότι  θα   καταβληθεί η μέγιστη προσπάθεια  για την επίλυσή τους,  με στόχο  τη βελτίωση της καθημερινότητας στις πιο πάνω κοινότητες και σε όλο το δήμο Ναυπακτίας και την  ανάπτυξη της περιοχής ως συνόλου.    



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...