Επανεκκίνηση για την Ακαδημία του ΠΑΣ Ναυπάκτου

Η Ακαδημία μας, που αποτελεί προτεραιότητα για τον σύλλογο, μπαίνει από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου σε ρυθμό προπονήσεων μετά την σταδιακή άρση μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και η ΓΓΑ. Σε αυτή την Γ’ φάση επιτρέπεται η προσέλευση στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις αθλητών και αθλουμένων όλων των ηλικιών. Λαμβάνοντας φυσικά υπ’ όψιν από το σύλλογό μας σε συνεργασία με την Διοίκηση του Παπαχαραλαμπείου σταδίου όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Οι σχετικές οδηγίες ασφαλούς άσκησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν αναρτηθεί στο ειδικό πεδίο ενημέρωσης, με τίτλο:

«Αθλητισμός & COVID19», στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://gga.gov.gr/images/odigies_asfalous_askisis.pdf
Τονίζεται δε ότι για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης.
Στο πρόγραμμα προπονήσεων για τον μήνα Ιούνιο (01/06-30-06) θα συμμετέχουν οι γεννηθέντες 2008 έως και 2011 ( Γ’ έως ΣΤ’ Δημοτικού). Με τους μικρότερους ηλικιακά αθλητές μας, γεννηθέντες 2012-2013 (Α’, Β’ Δημοτικού), αποφασίσαμε λόγω συνθηκών να δώσουμε εκ νέου ραντεβού τον Σεπτέμβριο.
Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου εύχεται, και θα συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η επιστροφή στην κανονικότητα να γίνει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια για όλους μας. Πρέπει τον αγώνα που δώσαμε όλοι, αυτό το διάστημα, να τον σεβαστούμε και να βγούμε πιο δυνατοί!
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο, εκτός από Τρίτη και Πέμπτη που θα γίνονται στο 2ο Γυμνάσιο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους προπονητές των τμημάτων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...