Επιστροφή στην εργένικη ζωή για τον George Clooney

Επιστροφή στην εργένικη ζωή για τον George Clooney
Κάποιοι τους ήθελαν να παντρεύονται, ενώ στις πρόσφατες κοινές τους φωτογραφίες  έδειχναν ευτυχισμένοι μεταξύ τους. Όμως η πραγματικότητα απέχει πολύ από την φαντασία, αφού το ζευγάρι χώρισε.
Η 32χρονη παλαιστής διαδίδει την είδηση σε φίλους και γνωστούς, αποκαλύπτοντας πως όλα τελείωσαν μεταξύ τους. Ο φόβος δέσμευσης του 51χρονου ηθοποιού, που κάθε φορά που το πάει «σοβαρά» με μια αγαπημένη του, κάτι παθαίνει και «την κάνει» με ελαφρά πηδηματάκια.

Τον ίδιο ακολούθησε και με την Stacey! Μπορεί να πέρασαν μαζί το καλοκαίρι τους στη λίμνη Como και να τη γνώρισε στους γονείς του, αλλά ούτε το ειδύλλιο αυτό είχε αίσιο τέλος. Μάλιστα μια φίλη της 32χρονης Keibler, δήλωσε πως ο Clooney, τις τελευταίες εβδομάδες είχε απομακρυνθεί πολύ από εκείνη και ήταν πολύ ψυχρός απέναντι της.

Η Keibler πάλι, πίστευε πως οι δυο τους θα ήταν για πολλά ακόμα χρόνια μαζί, μιας και ο ηθοποιός είχε κάνει το μεγάλο βήμα και την είχε γνωρίσει στους γονείς του. Αλλά τελικά… στρίβειν δια του αρραβώνος ο Clooney, που είναι και πάλι ελεύθερο πουλί!
Λέτε γι΄αυτό το κορίτσι να ήρθε μόνο του το κορίτσι στη Μύκονο; για να δει τις ομορφιές του νησιού και να ξεχάσει τον πόνο της;

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...