Επιστροφή στις νίκες για το Τρίκορφο…

Α.Ε.Τρικόρφου-Ακράτητος Δάφνης 3-1

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την συνεχή βροχή παρακολουθήσαμε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Το Τρίκορφο προηγήθηκε νωρίς  στο σκορ με τον Φλέγγα Γ. Ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Ακράτητου Δάφνης θεωρώντας πως επιθετικός έσπρωξε τον αμυντικό του Τρικόρφου (την φάση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε λίγο αργότερα).

Στο 35’ με τον Πετράκη  το Τρίκορφο διπλασίασε τα τέρματα του  που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.Στο δεύτερο ημίχρονο η Δάφνη ξεκίνησε δυνατά πιέζοντας του γηπεδούχους και μείωσε με τον Παπακωστόπουλο  σε 2-1. Το Τρίκορφο έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Αναγνωστόπουλου με δεύτερη κίτρινη, παίζοντας με δέκα παίκτες διαχειριστικάν έξυπνα το παιχνίδι και με  υποδειγματική αντεπίθεση σφράγισαν την νίκη με τον Πετράκη.Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε βίντεο με όλα τα γκολ και τις επίμαχες φάσεις.

 

Το φίλμ του αγώνα:

3’Γκοοολ εκτέλεση φάουλ από Φλέγγα Β. αναταραχή στην περιοχή της Δάφνης η μπάλα στον Φλέγγα Γ. που στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.

31’Γκοοολ Ο Δεδότσης κλέβει  σέντρα συρτή ο Πετράκης εκμεταλλεύεται το λάθος του τερματοφύλακα και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα .

35’Πάσα Δεδότση σε Πετράκη σουτ απόκρουση τερματοφύλακα.

50’ Παπακωστόπουλος σουτ μέσα στην περιοχή η μπάλα στα δίκτυα

76 Γκοοολ Δεδότσης σε Πετράκη που φεύγει μόνος του δίνει πλάγια στο Γιαβρούτα που με ψύχραιμο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα

 

Α.Ε.Τρικόρφου:Φλωρόπουλος,Μυτηλήνης,Φλέγγας Β.,Κάκκος,Γιαβρούτας,Μυλωνάς Αθ.,Δεδότσης,Πετράκης,Αναγνωστοπουλος.

Ακράτητος Δάφνης:Παναγόπουλος,Καραγεωργόπουλος,Αδραχτάς,Παπακωστόπουλος,Γιαννόπουλος,Κάκκος,Κωτσόπουλος,Βλαχογιάννης,Χρηστάκης,Ασλανίδης,Κανέλλος. 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...