ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: Αφιλοκερδώς διαιτητές και παρατηρητές την 1η αγωνιστική κάθε γύρου στα τοπικά πρωταθλήματα

bb

Στην υλοποίηση και εφαρμογή της καλοκαιρινής της δέσμευσης προς όλα τα σωματεία -της δύναμής της- προχωρά από το προσεχές διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου 2019, η ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. Σύμφωνα με αυτή, όλα τα σωματεία  της Α – Β – Γ κατηγορίας την 1η αγωνιστική κάθε γύρου δεν θα καταβάλλουν έξοδα διαιτησίας (αμοιβή  διαιτητών) παρά μόνο τα έξοδα κίνησής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρατηρητές διαιτησίας θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ δεδομένου ότι εκτός της μη αποζημίωσης, δεν θα τους καταβληθούν ούτε τα έξοδα μετακίνησής τους προς τα γήπεδα. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ:…
Ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 28-29/9/2019, σας υπενθυμίζουμε ότι βάσει του με αριθμό πρωτ. 947/23-7-2019 εγγράφου μας, τα γηπεδούχα σωματεία την 1η αγωνιστική κάθε γύρου, δεν θα υποβληθούν στην καταβολή εξόδων διαιτησίας (αμοιβή διαιτητών), αλλά μόνο τα έξοδα κίνησής τους. Επίσης δεν θα καταβάλουν και τα έξοδα αποζημίωσης και κίνησης των παρατηρητών διαιτησίας. Αυτό θα γίνει και στις αντίστοιχες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ κατηγορίας. Θα ήταν παράλειψή μας αν στο σημείο αυτό δεν ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑΜΕ δημόσια τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας και ειδικότερα όμως τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ μας, που στην ουσία θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους και ευχόμαστε οι στόχοι, προσωπικοί και αθλητικοί, κάθε εμπλεκόμενου με το άθλημα του ποδοσφαίρου στο Νομό μας, να ευοδωθούν.

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...