Εργαζόμενος υπεξαίρεσε πέντε εκατομμύρια δολάρια και ξόδεψε το ένα σε διαδικτυακό παιχνίδι

Είχε μέθοδο και σχέδιο ο 45χρονος Κέβιν Λι Κο από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια, αλλά τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει κι έτσι οι παρανομίες του τον οδήγησαν ενώπιον της δικαιοσύνης. Υπεξαίρεσε, σύμφωνα με την ομολογία του, 4,8 εκατομμύρια δολάρια από τον πρώην εργοδότη του και στη συνέχεια ξόδεψε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο στο mmo (massively multiplayer online) παιχνίδι Game of War.

Ο 45χρονος παραδέχθηκε ότι είχε χρησιμοποιήσει πιστωτικές κάρτες της εταιρείας στην οποία δούλευε με σκοπό να κλέψει τα χρήματα. Εργαζόταν στην εταιρεία Holt για περίπου δύο χρόνια προτού βάλει σε εφαρμογή τα σχέδιά του για την κλοπή των χρημάτων, τον Μάιο του 2008. Ένα χρόνο αργότερα ανέλαβε υπεύθυνος του λογιστηρίου της εταιρείας και συνέχισε να υπεξαιρεί χρήματα μέχρι τον Μάρτιο του 2015. Έφυγε από την εταιρεία έναν μήνα αργότερα.

Κατά τη διάρκεια των σχεδόν επτά ετών, ο Κο χρησιμοποίησε πιστωτικές κάρτες της εταιρείας προκειμένου να αγοράσει πολυτελή αυτοκίνητα και εισιτήρια διαρκείας για αγώνες μπάσκετ ενώ ξόδεψε πολλά χρήματα σε πλαστικές επεμβάσεις, έπιπλα για το σπίτι του, καθώς και για την απόκτηση κάρτα μέλους σε υπερπολυτελές γήπεδο γκόλφ.

Ο Κο ομολόγησε την ενοχή του για υπεξαίρεση χρημάτων και πρόκειται να δικαστεί τον Μάιο.

 

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...