Ερευνα σε βάθος

Ερευνα σε βάθος
Ερευνα σε βάθος


13/05/2020 – 16:03

ΜΕ χθεσινό της σχόλιο η ΚΟΝΤRA NEWS εγκαλούσε τις αρμόδιες υπηρεσίες για ολιγωρία στη διερεύνηση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι λειτούργησαν τα αντανακλαστικά και γι΄ αυτό άρχισαν οι έλεγχοι σε δύο ΜΚΟ καθώς και σε διάφορες δομές προσφύγων.

ΕΣΤΩ και με καθυστέρηση η πρωτοβουλία αυτή είναι επιβεβλημένη για να πληροφορηθεί ο κόσμος τις πηγές χρηματοδότησης των ΜΚΟ και τα πρόσωπα τα οποία διαχειρίζονται μεγάλα ποσά που προέρχονται από οργανισμούς και κυρίως από τον δημόσιο κορβανά.

ΒΕΒΑΙΑ η αποσπασματική έρευνα δεν βοηθάει στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ πρέπει να είναι εξονυχιστικός και καθολικός για να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει με εκατοντάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

ΓΙΑΤΙ αν μείνουν στο απυρόβλητο αυτές που τυχαίνει να εμφανίζουν ως διαχειριστές μεγαλόσχημα πρόσωπα, τα οποία συνδέονται με πολιτικά κόμματα ή ισχυρούς παράγοντες, τότε δεν θα μιλάμε για διερεύνηση αλλά για συγκάλυψη ενός μεγάλου σκανδάλου.

ΑΛΛΩΣΤΕ πρωταγωνιστές στη διακίνηση τεράστιων ποσών δημοσίου χρήματος δεν εμφανίζονται ΜΚΟ που ειδικεύονται στη διαχείριση του μεταναστευτικού και του προσφυγικού αλλά κάποιες που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη χρηματοδότηση κάποιων πατριαρχείων και διαφόρων δομών στην Αφρική.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...