Ερντογάν: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος του – Γιατί έφτιαξε ειδική μονάδα δηλητηρίασης

Ερντογάν: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος του – Γιατί έφτιαξε ειδική μονάδα δηλητηρίασης
Ερντογάν: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος του - Γιατί έφτιαξε ειδική μονάδα δηλητηρίασης

Ένας-ένας βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας οι φόβοι του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τρέμει στην ιδέα του θανάτου μέσω δολοφονίας. Όσο κι αν ο ίδιος προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό, τρέμει στη σκέψη ότι μπορεί να πέσει θύμα δολοφονίας και μάλιστα ο χειρότερος εφιάλτης του είναι να δηλητηριαστεί.

Ο Ερντογάν, λοιπόν, σύστησε στο Προεδρικό Μέγαρο «ειδική μονάδα δηλητηρίασης». Σ’ αυτή συμμετέχουν πέντε άτομα που βασική τους αρμοδιότητα είναι να ελέγχουν εξονυχιστικά τα φαγητά και τα ποτά του Τούρκου Προέδρου, αλλά και της συζύγου του, Εμινέ. Επικεφαλής της ομάδας αυτής είναι ο προσωπικός γιατρός του Τούρκου Προέδρου και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Τζεβντέτ Έρντολ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Turkiye, h πενταμελής ιατρική ομάδα έκτακτης ανάγκης εργάζεται νυχθημερόν για να εμποδίσει τυχόν προσπάθεια για δηλητηρίαση όχι μόνο του ίδιου του Ερνογάν αλλά και της συζύγου του Εμινέ. Στις εξετάσεις, που γίνονται σύμφωνα με διεθνή κριτήρια προστασίας, εξετάζονται η ακτινοβολία, τα χημικά, τα βαρέα μέταλλα και τα βακτήρια σε τρόφιμα και ποτά. Οι αναλύσεις επαναλαμβάνονται τακτικά και γίνονται σε όλα τα ταξίδια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Ο επικεφαλής της ομάδας Τζεβντέτ Έρντολ έχει δηλώσει ότι οι εξετάσεις γίνονται σύμφωνα με τα διεθνή μέτρα προστασίας που λαμβάνονται έναντι της δηλητηρίασης ηγετών αλλά η ομάδα του Ερντογάν είναι πιο μπροστά από τις άλλες χώρες σε αυτό το θέμα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...