ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ – ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΑΝ

“Έρχεται νέο οικονομικό πακέτο στήριξης -ανάλογο με αυτό της εστίασης- για τον τουρισμό και αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα”. Αυτό δήλωσε σήμερα μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενούμενος στην εκπομπή “Metropolis” του Περιφερειακού Τηλεοπτικού σταθμού ΙΟΝΙΑΝ.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη στο πακέτο για τον Τουρισμό θα εντάσσονται όλοι οι εμπλεκόμενοι επαγγελματικοί κλάδοι ( ξενοδοχειακές επιχειρήσεις – τουριστικά γραφεία κ.α.) αφού στόχος της Κυβέρνησης είναι η οικονομική ενίσχυση και στήριξη του τουρισμού που ανοίγει στις 14 Μαϊου.

Ερωτηθείς για το άνοιγμα της εστίασης, την Δευτέρα του Πάσχα αλλά και για το κεφαλαίο κίνησης ο Υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι “τα χρήματα που θα πάρουν οι επαγγελματίες θα έχουν την μορφή επιδόματος αλλά θα πρέπει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2021 να έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις δαπάνες”.

Τέλος , ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε πακέτα στήριξης για κλάδους που μέχρι σήμερα δεν είχαν ενταχθεί σε κάποιο ευεργετικό πρόγραμμα όπως γυμναστήρια , παιδότοποι κ.α.  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...