Ετοιμάζει τηλεοπτικό σταθμό η Χρυσή Αυγή

Ετοιμάζει τηλεοπτικό σταθμό η Χρυσή Αυγή

Σε αναζήτηση τηλεοπτικής συχνότητας βρίσκεται το νέο-εισαχθέν κόμμα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακροδεξιό σχήμα βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με ιδιοκτήτες τοπικών καναλιών του νομού Αττικής, είτε για να εξαγοράσει κάποιο κανάλι είτε να ενοικιάσει χρόνο, προκειμένου να προβάλει τις θέσεις του.

Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή αυτομάτως έφερε κάποια εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του κόμματος, τα οποία  όπως μαθαίνουμε, θα αξιοποιηθούν για να στηθεί ένας αυτόνομος μιντιακός δίαυλος που θα τους επιτρέπει να επικοινωνούν τις δράσεις τους, εντός και εκτός κοινοβουλίου, χωρίς την ανάγκη μεσολαβητών που δεν ελέγχουν.

Η εξαγορά καναλιού ή ενοικίαση χρόνου από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, εντάσσεται σε ένα συνολικότερο στόχο που είναι η ανάπτυξη συγκεκριμένων δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα που θα στηριχθούν οικονομικά στην κρατική επιχορήγηση.

Με άλλα λόγια το ακροδεξιό κόμμα το προσεχές διάστημα σχεδιάζει να πυκνώσει τις δράσεις του προς άπορους έλληνες με διάφορες μορφές και θεωρούν ότι η ύπαρξη καναλιού που θα ελέγχουν, συμπληρώνει το συγκεκριμένο σχέδιο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...