Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ενωτικής κίνησης Εκπαιδευτικών Ναυπακτίας

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, 

Όλοι εμείς στην Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση νιώθουμε την ανάγκη να σας απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που επιλέξατε το ψηφοδέλτιό μας  και μας φέρατε στην πρώτη θέση – με ποσοστό 46% – στις εκλογές των αντιπροσώπων για την 88η Γ.Σ. της ΔΟΕ.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε και θα αγωνιστούμε στην κατεύθυνση της διασφάλισης της εκπαίδευσης ως δημόσιου αγαθού , της υπεράσπισης των δικαιωμάτων εκπαιδευτικών και μαθητών και της δημιουργίας του σχολείου των αναγκών μας σε μια κοινωνία δίκαιη και δημοκρατική.

Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι η προοπτική βρίσκεται στις συλλογικές δράσεις, στη δημοκρατική και ελεύθερη βούληση των συλλόγων διδασκόντων, στις αποφάσεις αντίστασης σε όλα αυτά που υποβαθμίζουν και καταστρέφουν τη δημόσια εκπαίδευση.

Δεσμευόμαστε ότι  στην 88η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θα συνταχθούμε με δυνάμεις που θα εναντιωθούν σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές , για να μη δούμε τις κατακτήσεις μας να γίνονται αυριανά αιτήματα διεκδίκησης και συνθήματα στους αγώνες μας.

Ναύπακτος , 5/6/2019



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...