Ευ. Μεϊμαράκης: Είμαι εδώ και θέλω να λάμψει η αλήθεια

bb
Ευ. Μεϊμαράκης: Είμαι εδώ και θέλω να λάμψει η αλήθεια
«Είμαι παρών και θα κάνω ό,τι χρειαστεί προκειμένου να λάμψει η αλήθεια», τόνισε χθες ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, από τον οποίο ζήτησε να αναλάβει πρωτοβουλία στο πλαίσιο των θεσμικών του καθηκόντων, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαλεύκανση της υπόθεσης που σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας υπάρχει αναφορά στο πρόσωπό του και να δημοσιοποιηθεί.

Ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών και την πλήρη διερεύνηση των υποθέσεων που σύμφωνα με δημοσιεύματα αφορούν σε βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κάνοντας λόγο για «νοσηρή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από επιλεκτικές διαρροές εις βάρος του συνόλου του πολιτικού κόσμου».

Τόνισε ακόμη ότι δημιουργείται αποσταθεροποιητικό κλίμα την ώρα που η Βουλή καλείται να λάβει καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας μας.

Ο κ. Μεϊμαράκης ανακοίνωσε στους Αντιπροέδρους της Βουλής την απόφασή του να τον αναπληρώσουν προσωρινά στη διεύθυνση των συνεδριάσεων της Ολομέλειας και της Διάσκεψης των Προέδρων, μέχρις ότου δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...