Ζήτησε τελικό με κόσμο η FIFA

Τελικό με φιλάθλους ζήτησε ο Πετρ Φούσεκ στη σύσκεψη που έγινε το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο υπερπαρατηρητής της FIFA ήταν «παρών» στη συνάντηση και εξέφρασε την επιθυμία στις κερκίδες του ΟΑΚΑ να υπάρχουν φίλαθλοι τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ, κάτι που θέλουν και οι δύο ΠΑΕ στα πρότυπα του περσινού τελικού.

Τόσο η παγκόσμια ομοσπονδία, άλλωστε, όσο και η ευρωπαϊκή θεωρούν «πλήγμα» για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο τελικός, που είναι γιορτή, να διεξαχθεί μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Οι αποφάσεις θα παρθούν τη Δευτέρα (6/5) σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί πάλι στα γραφεία της ΕΠΟ, αφού όμως νωρίτερα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει συνάντηση με την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ. Εκεί θα γίνει γνωστό, αν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα υπάρχουν φίλαθλοι ή όχι.

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. δήλωσαν σήμερα ότι δεν είναι εξουσιοδοτημένοι για να κάνουν εισήγηση για τον τελικό και έτσι η σύσκεψη απέκτησε τυπικό χαρακτήρα.

Αυτό που ειπώθηκε, πάντως, είναι ότι δύο θύρες του ΟΑΚΑ θα είναι υποχρεωτικά κλειστές λόγω στατικότητας, έπειτα από τον πρόσφατο έλεγχο που έγινε.

Πηγή: Filathlos.gr

https://www.kontranews.gr/index.php/rss/category/6/rss.xml



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...