Ζωολογικός κήπος δίνει σε κατσαρίδες το όνομα του πρώην σας για του Αγίου Βαλεντίνου

Ζωολογικός κήπος δίνει σε κατσαρίδες το όνομα του πρώην σας για του Αγίου Βαλεντίνου

Έναν μάλλον πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας ζωολογικός κήπος στο Τέξας των ΗΠΑ για να γιορτάσει την αυριανή επέτειο του Αγίου Βαλεντίνου, προσφέροντας διέξοδο στους χωρισμένους με απωθημένα, πετάγοντας στον… λάκκο με τις σουρικάτες κατσαρίδες που φέρουν το όνομα του πρώην σας. 

Εάν λοιπόν έχετε θέματα με τον πρώην σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ζωολογικό κήπο El Paso και οι αρμόδιοι θα δώσουν σε μια κατσαρίδα το όνομά του. 

Η διαδικασία είναι απλή. Οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν μήνυμα στη σελίδα του El Paso στο Facebook, στην οποία αναγράφουν το όνομα του… ακατονόμαστου και στη συνέχεια δεν έχουν παρά να περιμένουν την 14η Φεβρουαρίου, για να παρακολουθήσουν το μη προσφιλές έντομο να κατασπαράζεται από σουρικάτες, ένα είδος αφρικανικής μαγκούστας, που με βάση έρευνες θεωρείται ότι είναι από τα πιο αιμοβόρα θηλαστικά, που τρέφει στις κατσαρίδες εξαιρετική αδυναμία ως έδεσμα. 

Η… σεμνή αυτή τελετή θα προβληθεί ζωντανά στην εκδήλωση στο Facebook με όνομα «Quit Bugging Me». Ήδη, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ζωολογικού κήπου δείχνουν φωτογραφίες με κατσαρίδες που φέρουν ονόματα πρώην, ενώ το θεωρούν ως «το τέλειο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου». 

54564Μάλιστα, οι αρμόδιοι θεωρούν ότι πέραν της ψυχολογικής βοήθειας που παρέχει σε χωρισμένους, η πρωτοβουλία είναι και ένας αστείος τρόπος για να εμπλακεί ο κόσμος στις καθημερινές δραστηριότητες του ζωολογικού κήπου.
 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/354232-Zoologikos-kepos-dinei-se-katsarides-to-onoma-toy-proen-sas-gia-toy-Agioy-Balentinoy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...