Ζωϊτάκης για την ανάπλαση: “Αφήστε τους με τα μαντήλια , θα κλάψουν και θα τα χρειαστούν”

Με ανακοίνωση του ο Χρήστος Ζωιτάκης,αφήνει αιχμές και μιλά για κάποιους πολιτικούς που διαπραγματεύονται θέματα που αφορούν την κοινωνία μας,χρησιμοποιώντας την τακτική του “κουνήματος του μαντηλιού”,προβάλουν αβάσιμες κατηγορίες για να αναστατώνουν την τοπική κοινωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ, ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.


Στον πολιτικό χώρο, είναι συχνό φαινόμενο να διαπραγματεύονται οι πολιτικοί με θέματα που αφορούν την κοινωνία μας. Αλλά, πολλές φορές, η επικοινωνία τους παραμένει στην επιφάνεια, προκαλώντας ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ και αβεβαιότητα στο κοινό.
Είναι αναμφισβήτητο ότι ορισμένοι από αυτούς τους “ευήθεις”, επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν την τακτική του “κούνηματος του μαντηλιού”.
Με άλλα λόγια, προβάλλουν ΑΒΑΣΙΜΕΣ κατηγορίες και αναστατώνουν την τοπική κοινωνία, προσπαθώντας να ενισχύσουν την εικόνα τους.
Ας είμαστε ειλικρινείς: Αυτοί που κουνούσαν τα μαντήλια, ας τα κρατήσουν. Είναι σίγουρο ότι θα τα χρειαστούν για να σκουπίσουν τα δάκρυα τους, καθώς η πραγματικότητα αναδεικνύεται διαφορετική.
Είναι καιρός να αφήσουμε πίσω μας την αναστάτωση και να επικεντρωθούμε στην επίλυση των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία.
Το έργο στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής όπως βλέπουμε ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, οπότε ας ελπίσουμε ότι αυτοί που κουνούσαν τα μαντήλια θα αντιληφθούν την ανάγκη να εργαστούν για το κοινό καλό.
Εν τέλει, ορισμένοι αιρετοί, και ορισμένα μέσα ενημέρωσης, χρησιμοποιούν το “κούνημα του μαντηλιού” ως μέσω για να κατευθύνουν τη δημόσια άποψη στους δικούς τούς σκοπούς.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...