Ζωϊτάκης: Κροκοδείλια δάκρυα και πολιτικοί στρουθοκαμηλισμοί από όσους πέρασαν από την διοίκηση του Δήμου Ναυπακτίας!

Με ένα ποστ στο facebook ο υποψήφιος και μέλος της παράταξης του Ανδρέα Κωνσταντόπουλου “Αλλάζουμε πλεύση” Χρήστος Ζωϊτάκης χαρακτηρίζει “κοράκια” όσους έσπευσαν να επωφεληθούν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία και οι επιχειρηματίες της Δάφνης Ναυπακτίας με το κλείσιμο της γέφυρας Μόρνου από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ξεχνώντας ότι πέρασαν από την διοίκηση του δήμου Ναυπακτίας. Επίσης επισήμανε οτι το πρόβλημα της γέφυρας δεν είναι σημερινό , πρέπει να το δούμε όλοι μαζί για να δοθεί λύση άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του

Κροκοδείλια δάκρυα και πολιτικοί στρουθοκαμηλισμοί
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η τοπική κοινότητα Δάφνης.
Η επιχείρηση “συμπόνιας” ξετυλίγεται από κάθε λογής “κοράκια” τα οποία έσπευσαν να επωφεληθούν από την περιπέτεια και τα προβλήματα που βιώνουν οι επιχειρηματίες & πολίτες της περιοχής!
Οι πολίτες θέλουν λύσεις στα προβλήματα και όχι κορκοδείλια δάκρυα και πολιτικούς στρουθοκαμηλισμούς από όσους πέρασαν από την διοίκηση του Δήμου Ναυπακτίας!
Το πρόβλημα της γέφυρας ΔΕΝ είναι σημερινό όλοι μαζί να δούμε το πρόβλημα και να δοθεί λύση ΑΜΕΣΑ..Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...