Η 15χρονη από την Ηλεία που έκανε την καταγγελία είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ φοβάται ακόμα και να βγει από το σπίτι της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ηλεία με την καταγγελία ενός πατέρα για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του από αθλητικό παράγοντα της περιοχής.

Ο αθλητικός παράγοντας φέρεται να μην εμφανίστηκε στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, ενώ γενικά κρατούσε χαμηλό προφίλ.

Οι νέες αποκαλύψεις, ωστόσο, συγκλονίζουν. Σύμφωνα με το patrisnews, ο άνδρας φέρεται εκτός από τη 15χρονη, να έχει παρενοχλήσει κι άλλα άτομα στο παρελθόν, τα οποία όμως μέχρι στιγμής, δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη καταγγελία στις αρχές.

Πολλοί γονείς κοριτσιών «έπεσαν από τα σύννεφα» και δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη συγκεκριμένη καταγγελία αφού ο παράγοντας της ομάδας, δεν είχε δώσει τέτοιο δείγμα κατά το παρελθόν, αντιθέτως πρόσεχε ιδιαίτερα τους αθλητές του.

Η 15χρονη που βρήκε το θάρρος να μιλήσει στους γονείς της για τα όσα έζησε από τον άνθρωπο που είχε εμπιστευτεί, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ φοβάται ακόμα και να βγει από το σπίτι της. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες εξετάστηκε και από ειδικό παιδοψυχολόγο στην Πάτρα.

Ο άνδρας που κατηγορείται φέρεται να έψαχνε αφορμές για να τη συναντήσει. Προσέγγισε την κοπέλα, τη θώπευσε και προσπάθησε να τη φιλήσει, με την ίδια να αντιστέκεται.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισαν να ξετυλίγουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος μεγάλου δήμου της Ηλείας, λαμβάνοντας καταθέσεις τόσο από την ανήλικη αθλήτρια και τους γονείς της, όσο και από τον άνδρα τον οποίο αφορά η συγκεκριμένη καταγγελία.

Ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μεταβιβάζοντας τη δικογραφία που σχηματίστηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις από τις διωκτικές αρχές όλες οι συναθλήτριες της ανήλικης καταγγέλλουσας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...