ΗΠΑ: Τεχνολογικό θαύμα από αγάπη

ΗΠΑ: Τεχνολογικό θαύμα από αγάπη
ΗΠΑ: Τεχνολογικό θαύμα από αγάπη


07/07/2020 – 15:56

Διάσημος Αμερικανός με εκπληκτικό ταλέντο στις κατασκευές παντός είδος που τον ακολουθούν 5,8 εκατομμύρια στο διαδίκτυο… κλείστηκε πριν από μερικά χρόνια στο εργαστήριό του και έκανε έκπληξη ένα αμαξίδιο για κακοτράχαλα και απρόσιτα μέρη και το έκανε δώρο στην αγαπημένο του που δεν μπορούσε να περπατήσει, με αρκετά από τα τεστ να γίνονται στην Χαβάη πριν την πανδημία του κορωνοϊού, όμως τώρα πηγαίνουν για βόλτα στα βουνά του Αϊντάχο χωρίς να σκέφτονται τα εμπόδια!

Πέρυσι οι δύο νέοι αρραβωνιάσθηκαν και έναν χρόνο αργότερα, είναι πλέον παντρεμένοι και το πρωτότυπο έχει βελτιωθεί πάρα πολύ μετά από αλλεπάλληλες δοκιμές και βελτιώσεις, με αποτέλεσμα πριν λίγες ημέρες, το ζευγάρι να επανέλθει με νέο βίντεο και να ανακοινώνει πως, μετά από πολύ μεγάλη έρευνα, κατάφεραν να βρουν στην αγορά όλα όσα χρειάζονταν για να δημιουργήσουν ένα φτηνό μοντέλο για όλους, με το πολλά υποσχόμενο όνομα «Όχι αμαξίδιο».

Αγοράζοντας δύο ηλεκτρικά ποδήλατα με ισχυρές μηχανές, ο άνδρας έκοψε και ένωσε τους δύο σκελετούς με ένα άνετο κάθισμα και δημιούργησε ένα 4X4, ηλεκτρικό αμαξίδιο εκτός δρόμου, που επιτρέπει στην γυναίκα του να φθάσει οπουδήποτε ήθελε, ανεβαίνοντας όχι μόνο σκαλιά και κράσπεδα, αλλά ακόμη και βουνά ή βράχια, με τον ίδιο να λέει γεμάτος χαρά… «Είναι και αθόρυβο που σημαίνει ότι μπορούμε να μιλάμε με άνεση», ενώ δεν παραλείπει να υποστηρίξει και το εμπορικό του δαιμόνιο.. «Η πιο δύσκολη πρόκληση κατά την ανάπτυξη του «Not-A-Wheelchair» είναι η τιμή. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που είναι προσιτό για όλους»… 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...