Η άγνωστη ιστορία του Λάμπη Λιβιεράτου

Η άγνωστη ιστορία του Λάμπη Λιβιεράτου
Συγκινημένος από τα όσα είπε ο Λάμπης Λιβιεράτος για την κατάσταση που βιώνει, ο καλός του φίλος Βαγγέλης Περρής -από τον αέρα της εκπομπής του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Δρόμο”- θυμήθηκε σήμερα το πρωί μια…ερωτική χιουμοριστική ιστορία με πρωταγωνιστή τον πολύ αγαπητό τραγουδιστή. Και τι ιστορία…
“O Λάμπης είναι πολύ εντάξει τύπος και σύντομα θα ξαναβρεθεί μαζί μας” ξεκίνησε την αφήγηση ο δημοσιογράφος. “Όπως τότε που είχε έρθει στην εκπομπή που κάναμε με τη Γιολάντα Διαμαντή στο ραδιόφωνο και αποκάλυψε το λόγο που χώρισαν! Ναι,ναι η Γιολάντα και ο Λάμπης, ήταν στο παρελθόν ζευγάρι και μάλιστα για αρκετά χρόνια”.

“Όταν ο Λιβιεράτος γνώρισε την Εύη Αδάμ”, συνέχισε ο Περρής “ήθελε πάση θυσία να βγει μαζί της ραντεβού, αλλά χωρίς να το υποψιαστεί η Γιολάντα! Έτσι παρακάλεσε ένα φίλο του να βγεί για φαγητό με την τότε σύντροφό του και να την πάει κάπου πολύ μακριά, για να αποκλειστεί η πιθανότητα να συναντηθούνε κάπου όλοι μαζί! Το σχέδιο ήταν τέλειο. Γιατί και ο Λάμπης πήγε την Εύη για φαγητό, κάπου πολύ μακριά, τόσο μακριά που τελικά συναντήθηκαν και οι τέσσερις στο ίδιο ρεστοράν! Κι έγινε ο πανικός”.

“Την ημέρα που είχε έρθει καλεσμένος, τα διηγούνταν με τη Γιολάντα και βέβαια γελούσαν, γιατί είχαν περάσει και αρκετά χρόνια” είπε ο παρουσιαστής και κλείνοντας την ιστορία, ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στο Λάμπη Λιβιεράτο.

fthis.gr

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...