Η άποψη φιλάθλου του Ναυπακτιακού για τις εξελίξεις στην ομάδα.

 Ένας φίλος του Ναυπακτιακού καταθέτει την άποψη του για τεκταινόμενα του Ναυπακτιακού το τελευταίο διάστημα. Το nafpaktianews πότε δεν φιμώνει κανέναν ,εδώ ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας κρίνει και κρίνετε. Σε λίγες ώρες θα υπάρξει δική μας ανάρτηση με τις μέχρι τώρα προσπάθειες της διερευνητικής ομάδας που είχε δημιουργηθεί στην τελευταία συνάντηση των φίλων του Ναυπακτιακού και θα σας ενημερώσει όλες τις νέες εξελίξεις.

Διαβάστε το email του αναγνώστη

Όλον αυτό το καιρό ακούμε και ακούμε για οργάνωση και σχεδιασμό της ομάδας σε καιρούς βέβαια  δύσκολους και όχι να προσφέρονται για πολλά πράγματα λόγο κρίσης και λογικό είναι. πρέπει όμως κάποια στιγμή να μας πουν οι της διοίκησης που από ότι μαθαίνω δεν υπάρχει και αν γίνει θα γίνει για να λέμε ότι έγινε …που θα βρουνε τους πόρους για να προχωρήσει η ομάδα που ως είπαν οι  ίδιοι είναι μείον 5 τουλάχιστον χιλιάδες από πέρυσι. καλά θα κάνουν λοιπόν με πρώτο τον κύριο αλμπανη που δεν τον ξέρω τον άνθρωπο πως εξ ουρανού βρέθηκε  εκεί, να λογικευτούν και να αφήσουν στην άκρη προσωπικά εγωκεντρικά συναισθήματα και να βρουνε λύση για την ομάδα γιατί πάλι κάνα χωριό στο τέλος θα χαρεί. πλέον δεν γίνεται με ψέματα να προχωρεί ο Αστέρας  ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους όλοι γιατί δεν θα συγχωρήσει ο κόσμος άλλες αλχημείες που τόσο καιρό λαμβάνουν χώρα. γνωρίζω δε ότι μια ομάδα ανθρώπων εδω και καιρό θέλει να βοηθήσει την ομάδα αλλά την τελευταία  στιγμή οι κύριοι αυτοί βρίσκουν πρόφαση και παραμένουν με χειρισμούς  αποκρυπτογραφικούς , ώστε να ικανοποιήσουν προφανώς την δικια τους επιθυμία η ίσως κάποιων άλλων. Αυτή θα είναι και η ευκαιρία να μπει ο αστέρας σε άλλο επίπεδο με καλύτερα οικονομικά μεγέθη όρεξη και πιθανό  στόχο με όραμα για πρωταθλητισμό. ας το σκεφτούν καλύτερα λοιπόν οι τωρινοί  διοικούντες  που επαναλαμβάνω δεν υπάρχουν και ας σώσουν την ομάδα είναι χρέος τους, δεν τους ανήκει τίποτε η ομάδα είναι της  Ναυπάκτου και το έχουν ξεχάσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ –ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΣ…..



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. AGAPITE FILE APO OSO XERW KAI PISTEPSEME XERW TI GINETE H OMADA PROXORAEI POLU KALA ME ATOMA EKPLHXH POU THA STELEXOSOUN TO DS KAI OXI APLA GIA NA LENE OTI TO FTIAXANE OSO GIA TO BATZET THS OMADAS KALO THA ITAN NA MAS PEIS POIOS EIPE OTI THA EINAI 5 XILIARIKA PIO KATW GIATI MALLON THA EINAI TO DIPLASIO APO PERYSI KAI PERISI HTAB 30 XILIADES EYRW,PREPEI NA ANAGNORISOUME OLOI OTI DEN FTAIEI KANENAS ALBANHS GIA THN KATANTIA THS OMADAS KAI AFTOI POU FTAINE PINOUN KAFEDAKI ANENOXLHTH SE GNWSTH KAFETERIA THS POLHS KATHE MERA…OSO GIA THN KRITIKI KALYTERA THA HTAN NA KANOUME KRITIKI PRWTA STON EAFTO MAS DHLADH TI EXOUME KANEI EMEIS GIA TON NAFPAKTIAKO ASTERA KAI META NA POUME GIA TOUS ALLOUS,OLOI MPOROUME NA VOITHISOUME ME ARXH NA GINOUME MELOS STHN OMADA MIA KINISH POU THA DWSEI PNOH STHN OMADA…SE LIGES MERES THA EXOUME MEGALES EKPLHXHS POU DEN THS PERIMENEI KANENAS

  2. AGAPITE FILE APO OSO XERW KAI PISTEPSEME XERW TI GINETE H OMADA PROXORAEI POLU KALA ME ATOMA EKPLHXH POU THA STELEXOSOUN TO DS KAI OXI APLA GIA NA LENE OTI TO FTIAXANE OSO GIA TO BATZET THS OMADAS KALO THA ITAN NA MAS PEIS POIOS EIPE OTI THA EINAI 5 XILIARIKA PIO KATW GIATI MALLON THA EINAI TO DIPLASIO APO PERYSI KAI PERISI HTAB 30 XILIADES EYRW,PREPEI NA ANAGNORISOUME OLOI OTI DEN FTAIEI KANENAS ALBANHS GIA THN KATANTIA THS OMADAS KAI AFTOI POU FTAINE PINOUN KAFEDAKI ANENOXLHTH SE GNWSTH KAFETERIA THS POLHS KATHE MERA…OSO GIA THN KRITIKI KALYTERA THA HTAN NA KANOUME KRITIKI PRWTA STON EAFTO MAS DHLADH TI EXOUME KANEI EMEIS GIA TON NAFPAKTIAKO ASTERA KAI META NA POUME GIA TOUS ALLOUS,OLOI MPOROUME NA VOITHISOUME ME ARXH NA GINOUME MELOS STHN OMADA MIA KINISH POU THA DWSEI PNOH STHN OMADA…SE LIGES MERES THA EXOUME MEGALES EKPLHXHS POU DEN THS PERIMENEI KANENAS

  3.  ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΑ
    ολον αυτο το καιρο ακουμε καιακουμε για οργανωση και σχεδιασμο της ομαδας σε καιρους βεβαια δυσκολουςκαι οχι να προσφερονται για πολλα πραγματα λογο κρισης και λογικοειναι. πρεπει ομως καποια στιγμη να μας πουνε οι της διοικησης που αποοτι μαθαινω δεν υπαρχει και αν γινει θα γινει για να λεμε οτι εγινε…που θα βρουνε τους πορους για να προχωρησει η ομαδα που ως ειπαν οιιδιοι ειναι μειον 5 χιλιαδες απο περυσι.καλα θα κανουν λοιπον με πρωτοτον κυριο αλμπανη που δεν τον ξερω τον ανθρωπο πως εξ ουρανου βρεθηκεεκει, να λογικευτουν και να αφησουν στην ακρη προσωπικα εγωκεντρικασυναισθηματακαι να βρουνε λυση για την ομαδα γιατι παλι κανα χωριοστο τελος θα χαρει. πλεον δεν γινεται με ψεματα να προχωραει ο αστεραςας αναλογιστουν τις ευθυνες τους ολοι γιατι δεν θα συγχωρησει ο κοσμοςαλλες αλχημιες που τοσο καιρο λαμβανουν χωρα. γνωριζω δε οτι μια ομαδαανθρωπων εδω και καιρο θελει να βοηθησει την ομαδα αλλα την τελευταιαστιγμη οι κυριοι αυτοι βρισκουν προφαση και παραμενουν με χειρισμουςαποκριπτογραφικους, ωστε να ικανοποιησουν πρωφανως την δικια τουςεπιθυμια η ισως καποιων αλλων.αυτη θα ειναι και η ευκαιρια να μπει οαστερας σε αλλο επιπεδο με καλυτερα οικονομικα μεγεθη ορεξη και πιθανωνστοχους με οραμα για πρωταθλητισμο.ας το σκεφτουν καλυτερα λοιπον οιτωρινοι διοικουντες που επαναλαμβανω δεν υπαρχουν και ας σωσουν τηνομαδα ειναι χρεος τους, δεν τους ανηκει τιποτε η ομαδα ειναι τηςναυπακτου και το εχουν ξεχασει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...