Η Άσπα Τσίνα αποχωρεί από το “J2US” – Οι λόγοι της απόφασής της (BINTEO)

Η Άσπα Τσίνα αποχωρεί από το “J2US” – Οι λόγοι της απόφασής της (BINTEO)
Η Άσπα Τσίνα αποχωρεί από το

23/05/2020 – 14:40

Την αποχώρησή της από το ψυχαγωγικό show “J2US” του Open ανακοίνωσε η Άσπα Τσίνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

powered by Rubicon Project

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία απασχόλησε ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα με τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα, λόγω των ρήξεων με την κριτική επιτροπή, μοιράστηκε με το κοινό που την ακολουθεί τους λόγους της αποχώρησής της.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο προφίλ της, η Άσπα Τσίνα εξηγεί πως η απόφασή της στηρίζεται σε λόγους υγείας και στις συστάσεις της γιατρού της, η οποία της προτείνει ξεκούραση, καθώς το σώμα της τραγουδίστριας είναι καταπονημένο λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Η Άσπα Τσίνα είχε μιλήσει πέρυσι για πρώτη φορά για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, ενώ στο βίντεο που ανήρτησε για το “J2US” λέει, μεταξύ άλλων:

“Ξέρω πολυ καλά να μάχομαι, αλλά και να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν. Έτσι αποφάσισα να ακούσω τις οδηγίες της γιατρού μου και να ξεκουραστώ γιατί ο οργανισμός μου είναι καταπονημένος. Αποφάσισα να αποχωρήσω από το “J2US”. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη μέχρι τώρα στήριξη και αγάπη σας. Ο οργανισμός μου θα πάρει τα πάνω του”.

Το επεισόδιο που θα δούμε το βράδυ του Σαββάτου 23/05 θα είναι το τελευταίο με τη συμμετοχή της.

Το βίντεο της ανάρτησής της:

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...