Η Αλ Σαλέχ απειλεί: Αν βγει ο Τσίπρας μεταναστεύω!

Η Αλ Σαλέχ απειλεί: Αν βγει ο Τσίπρας μεταναστεύω!
Θα πάω στο Παρίσι να παλέψω για να πέσει η χούντα της Αριστεράς – Το ΠΑΣΟΚ έχει αναλάβει να ξεκαθαρίσει όλα τα σκάνδαλα
Έχει αναγορεύσει τη μετωπική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κάτι σαν προσωπική βεντέτα. Γι’ αυτό και δεν χάνει ευκαιρία να ρίξει λάδι στη φωτιά των σχέσεων του ΠΑΣΟΚ με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα όσα λέει ωστόσο σε συνέντευξή της στη σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ δίνουν νέες διαστάσεις στη σφοδρή αντιπαράθεσή της με την Κουμουνδούρου.

Η νεαρή επικοινωνιολόγος της Χαριλάου Τρικούπη, που έγινε αρχικά γνωστή με τις αισθησιακές φωτογραφήσεις σε ανδρικά περιοδικά και λιγότερο με τις απόψεις της, προειδοποιεί ανοιχτά και σε δραματικούς τόνους τους ψηφοφόρους για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει τυχόν επιλογή τους να δώσουν τη διακυβέρνηση της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές: «Θεός φυλάξοι! Θα μεταναστεύω στο Παρίσι» απαντά όταν ερωτάται τι θα κάνει σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Προειδοποιεί μάλιστα ότι θα κάνει αγώνες στο Παρίσι – παρότι δεν ξέρει καλά γαλλικά, παρά μόνον γερμανικά! – για να… «πέσει η χούντα της αριστεράς»!

Η Αλ Σαλέχ σε ένα κρεσέντο, που κινείται ανάμεσα στην εξαλλοσύνη, την αλαζονεία, τον αμοραλισμό και τον ακατάληπτο λόγο, προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που πάει να προκύψει συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ και η Κουμουνδούρου βάλει βέτο για την ίδια τότε θα βάλει κι αυτή… βέτο για τον κ. Τσίπρα! «Το δικό μου θα είναι ισχυρότερο» λέει η Αλ Σαλέχ, χωρίς να διευκρινίζει από ποια πόλη θα βάλει το βέτο, την Αθήνα ή το Παρίσι, όπου θα μετακομίσει.

Η Αλ Σαλέχ εκφράζει τη στεναχώρια της για τις επιθέσεις που δέχεται, όπως λέει από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο υιοθετεί πλήρως την κατηγορία που εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ότι εκτσογλανίζει την κοινωνία. Όσο για την αποκάλυψη των σκανδάλων έχει εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ: «Το ΠΑΣΟΚ έβγαλε την υπόθεση Άκη και τώρα έχει αναλάβει να ξεκαθαρίσει όλες τις υποθέσεις, που έχουν οσμή σκανδάλου»!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...