Η ανάπτυξη της Ναυπακτίας μπορεί και θα έρθει και από την θάλασσα.

Η Ναυπακτία διαθέτει εκτενές παραλιακό μέτωπο η αξιοποίηση του οποίου δημιουργεί πολύ μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης. Από τις εκβολές του Μόρνου ως τις εκβολές του Ευήνου η Ναυπακτία διαθέτει παράκτια ζώνη ελεύθερη και προσβάσιμη στο μεγαλύτερο τμήμα της, αναπτυγμένες ζώνες λουόμενων, πορθμεία, λιμάνια και καταφύγια, χαρακτηρισμένους αρχαιολογικούς χώρους και τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Για να είναι εφικτό αυτό θα πρέπει στα πλαίσια ενός συνολικότερου σχεδιασμού να ενταχθούν δράσεις που θα βελτιώσουν τα σημερινά δεδομένα. Η κατασκευή των ανάλογων υποδομών θα φέρει την Ναυπακτία στον χάρτη του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας και θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.
Η ανάγκη για μακροπρόθεσμο σχεδιασμό έχει ωριμάσει. Η παράταξή μας πρωτοστατεί, ώστε μετά από εκτενή διάλογο να καταλήξουμε σε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα το οποίο θα υλοποιείται τμηματικά ανεξάρτητα από την εκάστοτε δημοτική αρχή.
Με αυτό ως δεδομένο και με συνέπεια και όραμα για τη “Ναυπακτία του αύριο” η παράταξή μας καταθέτει τις προτάσεις της για το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ναυπακτίας.

Ενημερωθείτε για το Όραμά μας για το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Ναυπακτίας adkn.blogspot.com



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...