Η ανατροπή με Βρουσάι και το νέο συμβόλαιο

Ο Μάριος Βρουσάι αρχικά δεν υπολογιζόταν για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη, αλλά δεν ήθελε να χάσει έδαφος ενόψει Παναθηναϊκού και Αϊντχόφεν. Ο 23χρονος εξτρέμ είναι μεταξύ των παικτών που θα ακολουθήσουν τους Σεμέδο, Ελ Αραμπί και Μασούρα.

Ο Μάριος Βρουσάι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη για το Κύπελλο. Μπορεί να μην σκόραρε ή να έφυγε από το Καραϊσκάκη έχοντας μία ασίστ στο ενεργητικό του, ωστόσο, το πρώτο γκολ του Χασάν ξεκίνησε από δική του προσπάθεια.

Από δική του κάθετη πάσα στον Κάιπερς, ο Βέλγος επιθετικός βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Άρη και εν συνεχεία ο Χασάν πλάσαρε σε κενή εστία υπό την πίεση του Σάκιτς.

Γιατί γίνεται ο συγκεκριμένος πρόλογος; Επειδή μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας (8/2) ο Βρουσάι δεν ήταν όχι μόνο για να παίξει, αλλά ούτε για να βρεθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού! Είχε κάποιες μικροενοχλήσεις που τον άφησαν εκτός του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Η αρχική αίσθηση που υπήρχε ήταν ότι ο Βρουσάι δεν θα έπαιζε ούτε με τον Άρη, αλλά τελικά εμφανίστηκε στον Ρέντη παραμονή του ματς δίχως να παραπονεθεί για την παραμικρή ενόχληση και ο Μαρτίνς χωρίς να το πολυσκεφτεί τον έριξε στη μάχη.

Ουσιαστικά υπήρξε ολική ανατροπή στην υπόθεση του 23χρονου εξτρέμ και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να πιστωθεί στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που δεν κρύφτηκε, που δεν φοβήθηκε να βάλει τα πόδια του στη φωτιά και με τον κίνδυνο να χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ή τις αναμετρήσεις με την PSV Αϊντχόφεν.

Δεν ήθελε με τίποτα να χάσει έδαφος ενόψει των συγκεκριμένων αγώνων και ήταν ένας από τους λόγους που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να παίξει με τον Άρη, δικαιώνοντας απόλυτα τον Μαρτίνς για την επιλογή του.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται σύντομα να γνωστοποιηθεί και η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, όπως έχει ήδη συμβεί με τους Ελ Αραμπί, Σεμέδο, Μασούρα και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι. Όλα είναι συμφωνημένα με τον Βρουσάι και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

fosonline.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...