Προς τον πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπακτίας

Κ. Γιώργο Σιμάκη

κ. Πρόεδρε,

Στις 30-11-21 συγκαλέσατε δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία δεν πραγματοποιήθηκε επειδή δεν συγκεντρώθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο πλειοψηφία των δύο τρίτων. Αυτό συνέβη επειδή καταχρηστικά βαπτίσατε τα θέματα ως επείγοντα ενώ κανένα από αυτά δεν είχε το χαρακτήρα του επείγοντος όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

Αντί να προστατέψετε το δημοτικό συμβούλιο από τέτοια ατοπήματα που οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του επανήλθατε την ίδια ημέρα με νέα πρόσκληση με την οποία συγκαλείτε κατεπείγουσα συνεδρίαση για σήμερα (1-12-21) στις 13:30 προσθέτοντας στην ημερήσια διάταξη τέσσερα!!! ακόμα “επείγοντα” θέματα. Από αυτά μόνο το 6ο θέμα που αφορά δαπάνες θέρμανσης σχολείων θεωρούμε ότι είναι επείγον.

Γνωρίζετε ότι αυτός ο τρόπος λειτουργίας του προέδρου του σώματος δείχνει αλαζονεία, κατάφωρη παραβίαση του νόμου, πρόθεση αποκλεισμού από τη συνεδρίαση των εργαζόμενων δημοτικών συμβούλων αφού συγκαλείτε τη συνεδρίαση σε ώρα εργάσιμη με προφανή στόχο να αποκλείσετε από τη συνεδρίαση εργαζόμενους δημοτικούς συμβούλους.

Διαχειρίζεσθε τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου ως εντολοδόχος του δημάρχου και όχι ως πρόεδρος του σώματος που προσπαθεί να εξασφαλίσει τις καλύτερες αποφάσεις προς όφελος του δήμου. Με τον τρόπο αυτό οδηγείτε το σώμα σε αδιέξοδα στην προσπάθειά σας να καλύψετε το έλλειμα διοίκησης του δημάρχου που οδηγεί σε διάλυση τις υπηρεσίες του δήμου αφού ακόμα και για το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων είστε ανέτοιμοι και το χαρακτηρίζετε ως κατεπείγον!!!

Οι δημοτικές Παρατάξεις

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΑΔΚΝ

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...