Η απάτη του γιατρού που απέκτησε 48 παιδιά – Γονιμοποιούσε τις ασθενείς με το σπέρμα του

Η απάτη του γιατρού που απέκτησε 48 παιδιά – Γονιμοποιούσε τις ασθενείς με το σπέρμα του

Ένας γιατρός από την Ιντιάνα, που χρησιμοποίησε το σπέρμα του για να γονιμοποιήσει τεχνητά τις ασθενείς του χωρίς την άδειά τους, είναι σήμερα πατέρας τουλάχιστον 48 παιδιών, πολλά εκ των οποίων ανακάλυψαν μόλις πρόσφατα την πραγματική τους ταυτότητα.    

Ένα από αυτά τα παιδιά, η 33χρονη Χέδερ Γουκ, είπε στο The Atlantic πως ανακάλυψε ποιος είναι ο αληθινός πατέρας της όταν την πλησίασε τον Αύγουστο του 2017 ένας άγνωστος, που υποστήριξε πως είναι ετεροθαλή αδέρφια. Αρχικά δεν τον πίστεψε αλλά όταν της ανέφερε το όνομα του Δρ. Ντόναλντ Κλάιν, θορυβήθηκε, καθώς ήταν ο γιατρός που είχε επισκεφθεί η μητέρα της επειδή είχε προβλήματα γονιμότητας.

Όσα παιδιά μητέρων, που είχαν επισκεφθεί τον συγκεκριμένο γιατρό, έμαθαν για την δράση του αποφάσισαν να κάνουν τεστ DNA, οπότε και διαπίστωσαν πως είναι ο πατέρας τους. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί η πατρότητα σε τουλάχιστον 48 παιδιά και είναι άγνωστο πόσα ακόμη μπορεί να υπάρχουν.    Πολλά από τα παιδιά του έχουν φτιάξει μια ομάδα στο Facebook για να επικοινωνούν μεταξύ τους, προσπαθώντας ταυτόχρονα να ανακαλύψουν περισσότερα αδέρφια τους.    

Ο Δρ. Ντόναλντ Κλάιν.

Ο Δρ. Ντόναλντ Κλάιν έλεγε στις ασθενείς του πως οι δότες σπέρματος που χρησιμοποιούσε για να τις γονιμοποιήσει ήταν ειδικευόμενοι γιατροί, και πως χρησιμοποιούσε κάθε δότη για τρεις μόνο επιτυχείς εγκυμοσύνες.    

Όταν αποκαλύφθηκε η δράση του, έξι από τα παιδιά του τον συνάντησαν και τότε φέρεται να παραδέχθηκε πως στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 είχε γονιμοποιήσει «περίπου 50 ανυποψίαστους ασθενείς», σημειώνοντας ωστόσο πως τα σχετικά ιατρικά αρχείο έχουν καταστραφεί.    

Τον Δεκέμβριο του 2017, ο 80χρονος τότε γιατρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα για έναν χρόνο, μετά την έρευνα που έγινε σε βάρος του, χωρίς άλλες κυρώσεις καθώς ο νόμος της Ιντιάνα δεν απαγορεύει στους γιατρούς που ασχολούνται με θέματα γονιμότητας να χρησιμοποιούν το δικό τους σπέρμα.

Ο Δρ. Ντόναλντ Κλάιν.   

Μία από τις μητέρες που γονιμοποίησε ο γιατρός περισσότερες από δώδεκα φορές σε διάστημα πέντε μηνών δήλωσε πως, γνωρίζοντας την αλήθεια, νιώθει σήμερα σαν να «βιάστηκε 15 φορές».    

Ο Δρ. Ντόναλντ Κλάιν άνοιξε το γραφείο του το 1979, όταν ο συγκεκριμένος κλάδος ήταν ακόμη καινούργιος και οι τράπεζες σπέρματος δεν υπήρχαν, οπότε οι γιατροί γίνονταν οι ίδιοι δότες.    

Ο ίδιος απολογήθηκε «για τον πόνο που προκάλεσαν οι πράξεις του» αλλά ουδέποτε διευκρίνισε πόσο συχνά χρησιμοποιούσε το σπέρμα του στις διαδικασίες. 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/357436-E-apate-toy-giatroy-poy-apektese-48-paidia-Gonimopoioyse-tis-astheneis-me-to-sperma-toy ΚΟΣΜΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...