Η απίστευτη κακοδαιμονία του ΚΤΕΛ : Τρία τροχαία δυστυχήματα σε ένα μήνα!

Δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορά που το τελευταίο διάστημα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας εμπλέκονται σε τροχαία δυστυχήματα. Το σημερινό δυστύχημα έξω από τη Θεσσαλονίκη που κόστισε τη ζωή σε δυο νέες γυναίκες και έναν ακρωτηριασμό στο οδηγό του λεωφορείου, ήρθε να προστεθεί σε άλλα δυο τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε διάστημα 28 ημερών!

Στις 9 Δεκεμβρίου 2013 λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας είχε συγκρουστεί με ΙΧ αυτοκίνητο βγήκε από τον παράδρομο της εθνικής οδού στον κόμβο του νοσοκομείου Αγρινίου. Αποτέλεσμα ήταν ο θάνατος του οδηγού του ΙΧ και δυο τραυματίες-επιβαίνοντες στο ΙΧ. Ευτυχώς τότε δεν είχε τραυματιστεί κανείς από τους επιβάτες του λεωφορείου.

Πριν 5 μέρες, στις 2 Ιανουαρίου 2014 λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με ΙΧ στο 22 χλμ της εθνικής οδού Αντιρίου – Ιωαννίνων στο Περιθώρι. Αποτέλεσμα και σε αυτή τη περίπτωση ήταν ο θάνατος του οδηγού του ΙΧ, ο τραυματισμός του συνοδηγού του ΙΧ, ενώ κάποιοι λίγοι επιβάτες του λεωφορείου είχαν υποστεί μικροτραυματισμούς.

http://www.agrinioculture.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...