Η απορία διερχόμενης οδηγού όταν είδε γεμάτο το εκλογικό κέντρο της Σταρακά…

Να το διασκεδάσουν στο εκλογικό κέντρο του νικητή Παπαναστασίου ήταν αναμενόμενο, όπως και συνβέβη άλλωστε. Και τραγούδια και χορούς και βεγγαλικά πριν την απόσυρση για κάποιο κεντρικό μαγαζί για τα μεθεόρτια.

Αλλά να υπάρχει απίθανη ατμόσφαιρα και να μην φεύγει ο κόσμος από το εκλογικό κέντρο της Σταρακά είναι σίγουρα κάτι νέο για τις τοπικές πολιτικές συνήθειες. Ώρες μετά το αποτέλεσμα το εκλογικό κέντρο ήταν γεμάτο, έβλεπες γέλια, υπήρχαν μερικά ποτά αν χείρας και πολύ καλή διάθεση. Σίγουρα όσοι δεν είναι και τόσο… φαν της Χριστίνας Σταρακά πρέπει να βρέθηκαν σε πρόθυρα εγκεφαλικού από την όλη ατμόσφαιρα.

Η ίδια; Μίλησε μέσω μικροφωνικής(;)στον συγκεντρωμένο κόσμο ευχαριστώντας(στα όρια της συγκίνησης)πολλές φορές, πρώτα τα παιδιά της και μετά φίλους και συνεργάτες.

Την μεγάλη πλάκα έπαθε όμως μια κυρία η οποία έτυχε να περνάει με το αυτοκίνητό της στην οδό Μπαϊμπά λίγο μετά τις 12 η ώρα. Βλέποντας όλον αυτό τον κόσμο, την ανεβασμένη διάθεση και μην γνωρίζοντας προφανώς λεπτομέρειες για το τελικό αποτέλεσμα, σταμάτησε το αυτοκίνητο και ρώτησε “ρε παιδιά, άλλαξε το αποτέλεσμα;”.

Της απάντησε η ίδια η Χ. Σταρακά(ήταν ακριβώς μπροστά στο  εκλογικό κέντρο) πως όχι, δεν έχει αλλάξει κάτι. Όταν η κυρία εξέφρασε την απορία γιατί είναι τόσος κόσμος στο εκλογικό κέντρο τέτοια ώρα την απάντηση την έδωσε η ίδια η υποψήφια και ήταν: “γιατί έτσι  είμαστε εμείς»!

Φωτό αρχείου agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...